May 31

Gehoord op het Zweten ook een van de meest vervelende bijwerkingen van de menopauze? Dus dat je niet alleen bent, voor ongeveer tachtig procent van alle vrouwen last van de onaangename opvliegers. Maar er zijn een aantal dingen dat het zal helpen.


Zweten tijdens de menopauze - wat helpt?


Home remedies helpen tegen zweten tijdens de menopauze.Wat je nodig hebt:

 • Medicinale planten
 • Yoga
 • Kneipp douche

Zweten tijdens de menopauze is onaangenaam

 • Weet je dat ook? Ze gaan door de menopauze en zijn plotseling geteisterd door opvliegers? Zonder waarschuwing, je ineens erg warm en je begint te zwaar zweten.
 • Of je zit op de bank, op het werk of in de supermarkt kassa, de opvliegers komen plotseling en meestal zonder waarschuwing. Voor vrouwen in de menopauze vaak het slechtste neveneffect.
 • Haar gezicht is erg rood, de make-up smelt, het haar is nat en het zweet druppelt langs je rug. De transpiratie wordt veroorzaakt door een toename van de bloeddruk, de bloedvaten, en u begint te zweten. Sommige vrouwen een verhoogde hartkloppingen voelen zich ook tijdens hittegolven. Door hormonale veranderingen tijdens de menopauze, oestrogeen niveaus dalen in uw bloed sterk. Omdat de oestrogeen invloed thermoregulatie van het lichaam, een relatie tussen oestrogeen niveaus en opvliegers waarschijnlijk is. Ook een verhoogde afgifte van het stresshormoon adrenaline speelt een belangrijke rol in de hitte aanslagen, experts suggereren.
 • Ook uw levensstijl kunnen bevorderen opvliegers in de menopauze. Wie drinkt veel koffie, zwarte thee of alcohol en eet graag pittige of zwaar en warm voedsel, kunnen bevorderen opvliegers zo. Zelfs kleding gemaakt van synthetische materialen of opwarmen omgevingstemperatuur van invloed op de zweten net zo stressvol. Zelfs medicijnen kunnen de onaangename secundaire symptoom intensiveren.
 • Als je opvliegers, moet u zeker praten met uw gynaecoloog over. Omdat er mogelijk andere oorzaken achter de opvliegers die niets te maken met uw menopauze.

Dit helpt tegen de vervelende zweet

 • Als uw gynaecoloog heeft bepaald dat je zweten in verband met uw menopauze en je wilt doen zonder de inname van hormonen, is er veel van de natuur, die zal helpen om opvliegers te verminderen. Zelfs huismiddeltjes zal u helpen om beter om te gaan tijdens de warme periodes van het zweten.
 • Er zijn een aantal kruiden die u kunnen helpen met uw klachten. Echter, is het effect niet wetenschappelijk bewezen. Daarom is voor alle huismiddeltjes geldt als het helpt u persoonlijk om beter te gaan met de opvliegers, moet je proberen de beste.
 • Wat kan helpen in deze tijd, is rode klaver, soja, vrouwenmantel, duizendblad en salie. Vraag voor de middelen uit de natuur, die kan worden gebruikt tegen zweten tijdens de menopauze uw gynaecoloog of apotheker.
 • Veel vrouwen het helpt ook om blooded voetbaden of Kneipp douche te maken. Ook regelmatige lichaamsbeweging, acupunctuur en ontspanningstechnieken zoals yoga u misschien helpen.
 • Draag lichte kleding gemaakt van natuurlijke vezels en trek niet omhoog te warm. De kamertemperatuur name in de slaapkamer moet nogal wat koeler.
 • Voor uw voedsel dat je moet eerder gering en niet interfereren te sterk gekruide gerechten. Drink veel, maar beperk uw consumptie van koffie, zwarte thee en alcohol een.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: huismiddeltjes, Gezondheid, zweten, menopauze, opvliegers

Gerelateerde Artikelen aan Zweten tijdens de menopauze - wat helpt?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden