May 31

Als u trots op uw nieuwe tattoo zijn, dus je wilt laten zien aan natuurlijk. Met een zwembad bezoek meeste tatoeages zijn zichtbaar voor anderen. Maar het doet pijn de nieuwe tatoeage als je een openbaar zwembad of overdekt zwembad bezoeken of zwemmen zelfs in de zoute zee? Goede zorg is belangrijk voor uw tattoo, want na al, is het nu een deel van u en uw toekomstige leven.


Zwemmen met tattoo - het moet worden gewaarborgd


Nooit zwemmen met verse tatoeage.Ga nooit met een nieuwe tattoo

Tattoos ongetwijfeld zolang er mensen bestaan. Zelfs de 5000 jaar oude mummie Ötzi van de gletsjer werd getatoeëerd. Skin schilderijen zijn een zeer persoonlijke lichaam sieraden met individuele betekenis.

  • Uw nieuwe tattoo moet worden behandeld als een wond. Tenslotte werd gewond weefsel tijdens het tatoeëren. Roodheid, zwelling en warmte zijn absoluut normaal ten gevolge van reacties. De getatoeëerde lichaam kan soms licht pijnlijk.
  • Een wond moet zorgvuldig en hygiënisch worden behandeld. De natuurlijke zelfhelende proces van het lichaam met korstvorming mag niet worden belemmerd door onzorgvuldigheid.
  • Onjuist onderhoud en onvoldoende behandeling van uw tatoeages kan leiden tot infectie. Bovendien zal de kwaliteit van de tatoeage lijden. Indien nodig, moet de tatoeage nachgestochen weer in een moeilijke genezingsproces. Door het juiste onderhoud kan dit voorkomen.
  • Een tatoeage vereist bijna twee tot drie weken volledig genezen. Gedurende deze tijd, is er de mogelijkheid dat de wond ontstoken. Zwemmen en baden zijn absoluut taboe tijdens het genezingsproces fase. Zelfs extreem zweten schadelijk zijn voor de tatoeage. Sterk zonlicht en het bezoek aan de zonnebank, moet je nog langer te vermijden.
  • Als de wond jeukt tijdens Abheilungsprozesses, schraap geen enkele manier. Ook raken moeten worden vermeden. Laat nooit raak je nieuwe tatoeage van anderen. Schoon te houden van de huid letsel. Vuil, stof en vuil moeten strikt worden vermeden met een verse tatoeage. Voeg de dressing aan de aanwijzingen van uw tatoeëerder.
  • Het plannen van een tattoo na de zomervakantie. Want met een verse tatoeage, kunt u niet zwemmen in de oceaan en op het strand te genieten van de zon.
  • Een verantwoordelijke tatoeëerder zal aanbevelen om de nodige hygiënemaatregelen in tatoeëren, een speciale wondverzorging en geef deze indien nodig. Profiteren van zijn ervaring en volgen strikt de aanbevelingen.

Als u voorkomen dat het zwemmen met uw verse tatoeage en strikt aan de hygiëne en de zorg, heb je de beste voorwaarden lang om je tattoo te genieten om te leven.

Tags: Schoonheid, Zwemmen, Tattoos, tatoeages

Gerelateerde Artikelen aan Zwemmen met tattoo - het moet worden gewaarborgd

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden