May 30

Een zweet klier kan worden gemaakt als je overmatig zweten en het gevoel dat dit zeer sterk beïnvloed in hun dagelijks leven en in je gevoelens. Als regel geldt dat zorgverzekeraars niet dekking van de kosten, tenzij u kunt aantonen dat de procedure medisch noodzakelijk is. Dit kan worden gevonden, onder andere dingen, als je psyche of uw vermogen om te werken wordt aangetast.


Zweetklier - de kosten en baten


Een zweetklier kan overmatig zweten beteugelen.De zweetklieren zijn belangrijk omdat zij helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur. Echter, sommige mensen produceren zweet in overvloed. De arts genoemd hyperhidrosis. De zweetklieren werken continu op volle snelheid. Dit verschijnsel kan gelden voor individuele lichaamsdelen. Heel vaak merkt dat de getroffen onder de oksels, op de handen of onder de zolen van je voeten. Dit is de zogenaamde lokale hyperhidrose. Geproduceerd het hele lichaam zweet dan is er een gegeneraliseerde hyperhidrosis.

Oorzaken van overmatig zweten

  • Alvorens te denken over een zweetklier is een onderzoek door de arts. Een reden voor de verhoogde productie van underarm zweten kan een overactieve schildklier. Een succesvolle behandeling van deze aandoening kan het zweet verwijdering te voorkomen.
  • Psychologische stress en angst kan ook de oorzaak zijn van overmatig zweten zijn. High lichamelijke inspanning ook voor een zeer hoge zweetproductie. Met deze diagnose, behandeling van de oorzaak is nuttig om de verhoogde zweetproductie stoppen.
  • Geen oorzaak gevonden kan worden, een zweetklier geacht. De procedure is relatief rustig, maar de verzekeringsmaatschappij zal de kosten alleen in uitzonderlijke gevallen dragen. Als u lijdt aan een overproductie van zweet en alle medische oorzaken zijn uitgesloten, het zweet klier is een alternatief.
  • Bij sommige patiënten, een enkele extractie zweet brengt niet altijd succesvol. Bovendien zweet verwijderd worden. Deze verwijdering van de zweetklieren in de huid-gerelateerde gebieden wordt uitgevoerd door curettage. Dit zal niet worden gezogen, maar geschraapt na een cut. Of dit aanvullende behandeling nodig is, de arts beslist en zal uitgebreid lichten over.

De zweetklieren als een uitweg

  • Raadpleeg voor een consult. Zweetklier zuig om eerst contact op met uw huisarts Meestal Dermatologen voeren een dergelijke operatie. Uw huisarts kan u hierover verwijzen.
  • De implementatie van Sweat Gland gebeurt onder plaatselijke verdoving. Gebruik een oplossing beheert de chirurg de zweetklieren lossen. Na de extractie wordt uitgevoerd. Hierbij brengt de arts Medium naalden in de huid. Ze kunnen naar huis worden ontslagen na de operatie en na twee tot drie dagen om uw dagelijkse fit weer tegemoet.
  • De operatie laat geen grote zichtbare littekens. Je hoeft alleen maar te roken en de consumptie van alcohol op voorhand te beperken. Als een vooronderzoek is voldoende een bloedbeeld. Na de operatie, zijn twee follow-ups nodig. Een plaatsvindt na twee dagen de andere na vier weken. Na deze relatief kleine beperkingen zijn uw symptomen volledig gaan.

De kosten soms moet u zelf draagt

  • In de regel, zorgverzekeraars weigeren een garantie van betaling van de zweetklieren. In gerechtvaardigde individuele gevallen, maar het heeft subsidies voor de behandeling overname gegeven. Een algemene verklaring kan niet worden genomen over deze kwestie. U moet met uw huisarts of de adviseur bij de zorgverzekeraar verantwoordelijk voor u.
  • De kosten van de operatie en nabehandeling gewoonlijk 1000-2500 Euro. Krijg alle mogelijkheden om niet te veel te betalen. In alle grote steden zijn er klinieken die een dergelijke operatie uit te voeren.

Naast bevordert onderzoek reeds beschreven, en de eliminatie van hetzelfde, er alternatieven voor chirurgie. Zo kun je bijvoorbeeld een speciaal hemd dragen. Bovendien kan je een iontoforese proberen. Het is een behandeling met een zwakke stroom die wordt gevoerd met speciale therapeutische apparaten via de respectievelijke posities. Voordat u een zweet klier kan maken, moet u advies over de alternatieven te zoeken.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Zweetklier - de kosten en baten

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden