May 30
Zwarte lingerie wassen goed - hoe het werkt
02:10

 • Polyester wassen - u zou moeten overwegen
 • Jeans wassen - het moet je betalen
 • Het aantal graden wassen witte was? - Zodat we ...
 • Lingerie labels correct lezen
 • Wasserij verkleurd - home remedies die kunnen helpen
 • Wasserij verkleuren met zuiveringszout
 • Wasserij verkleuren - gebruik huismiddeltjes goed
 • Wasmachine ruikt muf - dus je A maken ...
 • Verwijder schimmel uit kleding - zodat u kunt ...


Video van Laura Klemke2: 10

Zwarte kleding zijn tijdloos, geschikt voor alle gelegenheden en vlakker elk figuur type. Om te voorkomen dat, na een paar wasbeurten een lelijke grijze waas op je zwarte textiel sets of ze kunnen zelfs zichtbare kleur bij het wassen van zwarte lingerie speciale zorg nodig. De exacte aard van de wasserij om het gebruik van de juiste reinigingsmiddel - - Als u de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen je zwarte lingerie wordt gehandhaafd, zelfs na een aantal tochten in de wastrommel look en niet hun oorspronkelijke uiterlijk niet verliezen.

Meer video's op het onderwerp

 • 02:28

  Hoe maak je een wasmachine te gebruiken?
 • 01:42

  Voordat de was sorteren wassen - Manual
 • 02:09

  Cottons - dus de wasserij is brandschoon


Hoe maak je zwarte lingerie correct wassen


Zwarte lingerie wassen goed - hoe het werkt

 1. Bestel uw donker (er) vuile was in farblicher opzicht strikt uit: kleding in felle of grijs, blauw en beige tinten behoren niet tot zwarte lingerie. Kleding in donker grijs, antraciet en zwart Blue U kunt echter, wassen met zwarte stoffen.
 2. Als "apart wassen" staat op een wasvoorschrift de goedkeuring, u het kledingstuk nodig hebt, maar niet individueel gewassen in de machine (en neem een ​​hoog waterverbruik voor een kleine drum-assemblage in rekening), maar kan het doen met identieke (zwarte) kleding een wassen ondergaan.
 3. Draai zwarte bovenkleding en ondergoed altijd aan de linkerkant, voordat je ze in de wasmachine.
 4. Inspecteer elk zwart kledingstuk nauwgezet op de resterende zakdoeken, die vaak "verloren" in mouwen of binnenzakken. Een vergeten white paper zakdoek die bij elkaar werd gewassen, waardoor talloze witte deeltjes en pluisjes op uw gehele wasgoed. Dit kost u onnodig veel tijd en frustratie.
 5. Opmerking. De aanbevolen wastemperatuur van de respectievelijke zwarte lingerie stukken Geldt het volgende: Zwarte lingerie Zwarte Lingerie is niet hetzelfde. Er zijn zwart textiel, zoals handdoeken, lakens of ondergoed die veilig kan worden gewassen op 50-60 graden en alleen bij deze temperatuur zijn volledig zuiver. Andere Laundry zo zwart T-shirts, blouses, katoenen trui of jeans zou je de schuld een hete wasbeurt: Ze tolereren alleen temperaturen van 30 tot 40 graden.
 6. Heeft een wit of wasmiddel niet gebruiken voor uw zwarte lingerie (omdat je gewoon zoals inleveren als geen ander), maar een gekleurde of een mild schoonmaakmiddel. Heeft ook bewezen een speciaal vloeibaar wasmiddel, die is ontworpen voor donkere en zwarte lingerie (bv "Burti Noir"). Het gaat de vorming van lelijke grijze waas, frist de donkere kleuren en voorkomt verkleuring en verkleuring van uw mooie zwarte kleding. De "Black Velvet" -Spezialwaschmittel van "Coral" heeft ook een anti-pilling effect en kan zelfs gebruikt worden voor het wassen van zwarte kleding met lichtere Stoffpartieren (bijvoorbeeld in de vorm van geweven patronen of afdrukken).
 7. Delicate zwarte lingerie textiel gemaakt van wol (dit omvat wollen sjaals) of fijne natuurlijke materialen (bv zijde) moeten ofwel in wol cyclus worden gewassen met een speciaal vloeibaar wasmiddel (bv "Perwoll"), of - indien voorgeschreven door de zorg label - alleen de wastafel met lauwwarm aan koude temperaturen.
 8. Als u wilt zwarte textiel te wassen met andere donkere kleding, kunt u een kleur Fang doek (bijvoorbeeld van "Dr Beckmann") geven met de trommel om de voorsprong veilig: voorkomt dit speciale doek dat kleurstoffen en ander vuil bloedde door de wasvloeistof ga naar andere kledingstukken. Vooral in de eerste wasbeurt nieuwe zwarte textiel, is het zeer waarschijnlijk dat een zekere mate van kleuren - automatisch herauswäscht - ondanks het gebruik van een speciaal wasmiddel. Zelfs als je een gekleurde kledingstuk niet geschikt voor zwarte lingerie in de hitte van het moment of een paar heldere sokken in de donkere wassing "verdwaalde" hebben gegeven, kunt u een kleur Fang doek van ongewenste inktoverdracht effectief voorkomen gebruiken.
 9. Bij Post, zijn er ook speciale Flusenkugeln dat aan de zwarte textiel kan worden gezet in de trommel van de wasmachine. Dit vindingrijk product zorgt geheel zonder chemicaliën voor een schone, niet-pluizende wasserette. Dit is bijzonder voordelig in zwart textiel, als hetzelfde bijzonder flusenanfällig.
 10. Black Sportswear vaak het nadeel dat zij een onaangename geur na een was bij lage temperaturen. Als u de poeder "Oxiwash Sport" van "Heitmann" voor wasmiddel, speciaal ontworpen voor functionele kleding en sportkleding, krijg je een volledig schoon, bevrijd van alle residuen geur zwarte lingerie, het langer vers blijft niet duren.
 11. Laat de laatste gewassen zwarte stoffen in de wasmachine trommel zijn lang een andere (wat kan leiden tot witte kreuk strip), maar hang ze royaal aan of voer deze in de droger (indien mogelijk).
 12. Kortom, is het raadzaam om te gebruiken op regelmatige tijdstippen wel een wasmachine schonere (bijvoorbeeld van "Dr. Beckmann") om kalkafzetting en wasmiddel residu in de slangen en inhammen uw wasmachine grondig te verwijderen. Deze resten kunnen in feite de oorzaak zijn dat zelfs verspreid fris gewassen zwarte textiel slecht, muffe geur.


Zwarte lingerie wassen goed - hoe het werktZwarte lingerie wassen goed - hoe het werktZwarte lingerie wassen goed - hoe het werkt

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Zwarte lingerie wassen goed - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden