June 1

Denk niet alleen, maar ook zwarte kever uw badkamer als een wellness-oase, dan is het natuurlijk helemaal over met de rest. Natuurlijk, je al het mogelijke doen om deze plaag in de badkamer effectief elimineren. Om dit mogelijk te maken, kan de volgende begeleiding een hulp zijn.


Zwarte kever in de badkamer - wat te doen?


Beetle besmetting kan verschillende oorzaken hebben.Wat je nodig hebt:

 • Horren
 • Stoffer
 • Zindelijkheid
 • Stofzuiger
 • Ongediertebestrijder
 • virgin eucalyptusolie
 • Oil Burner

Zwarte kever - oorzaken en preventieve maatregelen

Er zijn een aantal zwarte kever soorten, die verblijven bij voorkeur in de badkamer.

 • Echter, voordat je begint met de belangrijkste controlemaatregelen, moet u zich realiseren, door welke gaten de kever van het invoeren van het terrein. Voor de ramen in de badkamer, moet u overwegen het bevestigen horren, dus er is geen toegang tot de badkamer van buitenaf.
 • Belangrijk voor de preventie van zwarte kevers in de badkamer is ook voor alle nesten met maden of larven te identificeren, anders kunnen worden weergegeven door de nieuwe generatie weer een groot aantal zwarte insecten in de badkamer. Gooi het best gebruik van de blik dit buiten het appartement of op de composthoop.
 • Zij moeten, met het oog op de besmetting met verschillende zwarte kevers in de badkamer te vermijden, houdt het bad in principe ook droog en de omgeving na het baden of douchen ventileren, anders kunnen trekken altijd insecten permanent waterrijke gebieden en de daaruit voortvloeiende schimmels zoals schimmels, sporen maken en de geur van dergelijke omstandigheden, de insecten en bugs attent. Dus Behandel om bugs in de badkamer en schimmel acute plaatsen te vermijden.

In de badkamer om een ​​plaag van insecten te voorkomen

In aanvulling op preventieve maatregelen, moet u de besmetting van de badkamer met zwarte kevers deze en teruggooi te identificeren.

 • Vaak zwarte kever kan krijgen van andere woongebieden, zoals de keuken in de badkamer. Het is vaak brood kever, kan tapijt kevers ook in ruimtes met vloerbedekking verloren aan de badkamer. Daarom moet u alle relevante woonvertrekken voor de oorzaken te onderzoeken om de badkamer van insecten vrij te houden. Kijk in dit verband op het voedsel dat je moet droog en veilig opbergen gehouden. Zo niet de levende of de badkamer zendt signalen uitnodigend voor zwarte kevers en andere insecten.
 • Vaak is het in het zwarte insect ook wel. Sphaerius die graag verstoppen in spleten en achter plinten en gaan 's nachts dwalen. Met silica gel, die wordt gebruikt door een plaag controller, kan zorgen dat de insecten drogen en kan niet meer eieren leggen. Volgens de bal kever ook geïnteresseerd in organische materialen als voedsel dat moet worden vervangen door anorganische. Afhankelijk van de besmetting derhalve de toepassing van een ziekte Bekämpfers noodzakelijk, raadpleegt individueel en afhankelijk van de aantasting van deze hargol bestrijden.
 • Set. Een wierook brander met een paar druppels pure eucalyptus olie die u motregen in het water van de lamp, op, waardoor zelfs zwarte kever vermijden De geur maakt daarnaast ook vele andere insecten niet uw pand of de badkamer niet te bezoeken. Natuurlijk, deze maatregel vervangt repellants en het vermijden van zwarte kevers de andere, netheid is nog steeds de beste strategie tegen insecten in het appartement en een badkamer.

Afhankelijk van de soort van kever moet u de zwarte insecten identificeren en de oorzaken van de aantasting van zwarte kevers corrigeren vóór alle andere maatregelen. Vaak is dit slechts kleine oorzaken zoals open voedsel in het appartement of vochtige wasgoed (handdoeken) in de badkamer die zich gemakkelijk kan oplossen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Zwarte kever in de badkamer - wat te doen?

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden