May 31

Zwart is de nieuwe bruine. Steeds meer vrouwen houden de duistere look. Om zo natuurlijk mogelijk te handelen, niet alleen een goede tint van haarkleur, maar ook een speciale make-up nodig.


Zwart haar - styling tips voor een natuurlijke look


Zwart haar act snel kunstmatig.Zwart haar - natuurlijk gekleurde

Zwart haar worden steeds populairder. Dit verhoogt tegelijkertijd de toevoer cosmetica fabrikanten uitsluitend wat betreft de keuze van de kleurtinten in verven van haar. Het spectrum reikt van blauw-zwart, op zwart-bruin, tot roodachtig zwart. Een natuurlijke zwarte is zeer zeldzaam te vinden.

  • Een rijke diepe zwarte kunnen zeer kunstmatig, maar hoeft niet. Om de beste resultaten te bereiken bij het verven, al het haar donker oorsprong moeten zijn. Een donkerbruin basiskleur is optimaal omdat daardoor de kleur hoofdketen. Blond haar helemaal niet voor rechtstreekse donkerder omdat er te veel rode pigmenten in het haar, waarmee de intensiteit zal versterken. In donkerblond haar daarom zou worden aanbevolen, worden ranzutasten in kleinere stappen Brown. Afhankelijk van de helderheid, maximaal 5 kapsels nodig.
  • Natuurlijke zwart haar kan ook worden geoptimaliseerd door speciale styling producten, zoals glanslak of haar olie kan worden gebruikt voor föhnen en dus hun eigen glans reflexen zijn onderstreept. Shampoo en conditioner voor bruin haar kunt ook een cursus die kan kijken erg mooi.
  • Black Hair kan gedragen worden korte, lange, rechte of krullend principe. Het is belangrijk voor een natuurlijk resultaat dat u niet te streng draag je haar. Open, vloeiende haar ziet er altijd goed en Vlechten is gewoon mooi om naar te kijken.

Bij verven in het algemeen dat je output accurate kleuren. Advies inwinnen van de kapper in geval van twijfel. Dit kan u vertellen dat zwarte toon met je haar mogelijk is en wat niet beter. In principe kan worden toegepast en een kastanje eerder het donker bruin tot donkerbruin haar een directe Tiefschwarz.

Make-up tips voor een natuurlijke look

  • Voor een natuurlijke look met zwart haar en de make-up moeten het eens. Belangrijk is de kleurkeuze en de juiste combinatie van de afzonderlijke componenten. De eigen kleur van de ogen speelt een bijzonder belangrijke rol. Voor groene ogen fit bruine tinten, heldere blauwe ogen aan, grijs tinten en bruine ogen pak bijzonder goed goud.
  • In mooi, zwart haar, is een porseleinen teint snel gemaakt. Met veel licht make-up, een beetje concealer en licht poeder, kunt u roepen dit in geen tijd. Onderstreep de hele zaak met een discrete, zwarte eyeliner en lippenstift in zacht roze. Deze styling is tijdloos en past elk type.
  • Smokey Eyes altijd passen zwart haar. Om het zo natuurlijk mogelijk te maken, moet alleen bruin worden gebruikt. Zorg er ook voor dat de lippen niet geschilderd te opvallend, omdat de ogen zijn de focus.

Zo verschillend als hun huid kunnen zo verschillend de afzonderlijke haarkleuren op de zwarte palet. Lichte huid is meer geschikt voor bruin-zwarte tinten en donkere huid kan vrij durven zelfs de donkere tinten voelen. Echter, iedereen die op het porselein stijl, kan ook bij zeer lichte huid, gebruik dan een blauw-zwart. Maar het moet dan ook altijd de make-up stemming omdat unflattering kan snel handelen lijkkleurig.

Tags: Schoonheid, haar, make-up, kapsel, haar kleuren

Gerelateerde Artikelen aan Zwart haar - styling tips voor een natuurlijke look

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden