May 31

Of een hoog risico zwangerschap of het begin van het zwangerschapsverlof van zes weken voor de vervaldag op een gegeven moment iedere aanstaande moeder zullen profiteren van enkele gratis dagen, die moet worden ingevuld zin. Bent u zwanger en je man werkt veel, hoeft u niet lastig te vallen met deze verveling. Er zijn een verscheidenheid van spannende en praktische activiteiten, waar u nu kan concentreren op. Vergeet niet: je vreugde wrijft af op je kind!


Zwanger en mijn man werkt de hele dag - dus je omgaan zinvol


Geniet van de zwangerschap met of zonder partnerZwangere home - zinvolle bezigheden

 • Vraag een vriend om uw huis, als je man er niet is. Samen maken ze een gipsen afgietsel van je buik. Als dit gebeurt, kunt u schilderen kleurrijk. Als een mooie wanddecoratie is het altijd een mooie herinnering van uw zwangerschap.
 • Inhalen op de belangrijke financiële zaken. Solliciteer voor moederschapsuitkering, ouderschapsuitkering, ouderlijke uitkering en kinderbijslag. Tijdens het invullen van de vele vormen is niet leuk, maar later zul je geen tijd voor hebben.
 • Zoek cursussen en groepen die u samen met uw baby kunt deelnemen. Misschien babyzwemmen of peuterspeelzaal is precies goed voor u? Heeft u al de koffers gepakt voor het ziekenhuis?
 • Als u zwanger bent, de beste tijd om iets leuks voor uw kind te doen. Brei een hoed of een bodysuit, naai een dekbed of ambachtelijke een mooie decoratie voor de kinderkamer. Op het internet vindt u tal van aanwijzingen dat zal helpen te vinden.
 • Heeft u hobby's die je al lang voorbij gestreefd? Ontdek deze terug of nieuwe! Leer een nieuwe taal, begin je een foto of puzzels schilderen. Audio boeken of boeken zijn een leuke manier om de tijd te doden.
 • Zorg ervoor dat de tijd na de zwangerschap voordat u een jam koken recepten te krijgen voor babyvoeding of ontwaken een groente. U zult dankbaar zijn voor de geboorte, als u meer tijd voor andere dingen.
 • Je zou ook kunnen gebeurtenissen vooraf te plannen als u zwanger bent. Mocht uw kind gedoopt worden? Overweeg uitnodigingen voor de gasten. Denk na over je man. Wat kon hem gelukkig maken als hij thuis komt? Geniet van de hoogte van de tijd.

Toen de man werkt - ontspannen en op hun gemak voelen

 • Als uw partner werkt een stuk, moet je de tijd gebruiken om een ​​hoop goed zelf te doen. Verzamel je troepen, omdat deze zal binnenkort nodig hebben. Daarnaast kunt u selectief te voorkomen en voor te bereiden op de geboorte gemakkelijker te maken.
 • Heeft u oefenen, geschikt als yoga, zwemmen, fietsen of wandelen. U kunt voorkomen dat de typische zwangerschap symptomen, uw lichaam perceptie is verbeterd en ontspanning heeft een positief effect op uw kind uit. Daarnaast zal u te ontmoeten in de juiste vakken van andere moeders met wie je kunt ruilen of te voldoen.
 • Wil je gaan zwemmen, moet u ervoor zorgen dat gechloreerde water kan je vaginale milieu negatief beïnvloeden. Meren of zwembaden die hun water te desinfecteren met ozon, zijn meer geschikt voor zwangere vrouwen. Ga rechtdoor na het douchen en zwemmen naar het toilet. Sommige verloskundigen aanbevelen aan een tampon gedrenkt in olijfolie tijdens het zwemmen dragen.
 • Vergeet niet ook oefeningen voor de bekkenbodem en de rug. Deze bereiden je voor de geboorte en hen helpen beter met de veranderingen later te gaan. Werk je partner, dan kunt u deze cursussen alleen te wonen.
 • Neem ontspannende baden, gaan wandelen in de frisse lucht of genieten van iets leuks voor jezelf.

Tags: Vrije tijd, man, het werk, zwanger tijdverdrijf

Gerelateerde Artikelen aan Zwanger en mijn man werkt de hele dag - dus je omgaan zinvol

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden