June 1

Wie noemt zijn eigen tuin, die heeft natuurlijk altijd iets te doen. Een werk dat hier iedereen houdt ervan om te presteren te plaatsen, tuindecoraties. Natuurlijk zijn er tuin decoraties die je kunt kopen. Het zou mooi zijn, maar als je delen van dergelijke Gartendeko zelf zou maken. Er zijn materialen die deze perfect te maken. Dit omvat mager beton.


Zo succesvol stapstenen mager beton - Gartendeko om je eigen te maken


Het maken van Stepping Stone als Gartendeko.Wat je nodig hebt:

  • Magerbeton
  • Lijstwerk

Ook stapstenen die vaak worden gelegd in de tuin behoren tot een Gartendeko dat je het zelf kunt doen. Zij hebben het voordeel dat u deze stenen zich kunnen vormen. Dankzij mager beton, dit zonder problemen mogelijk. De volgende gids is bedoeld om te illustreren dat u laat uw fantasie als het gaat om de grootte en vorm, de vrije loop hier.

Maak Gartendeko zelf is een mooi en zinvol werk

  • Om mager beton te bereiden, heb je twee opties. Ten eerste, kunt u kijken op de zand-grind mengsel, moet u en afzonderlijk krijgen het cement of de toegang tot een al klaar mengsel terug dat is een beetje duurder.
  • Mager beton verwerkt semi-droge en niet vloeibare als conventionele beton. Dit geeft u het voordeel dat u uw stapstenen voor tuindecoratie zelf kan maken van dit formulier met uw handen.

Maak mager beton zelf is niet moeilijk

  1. Wanneer u het mager beton vast te stellen, moet de mengverhouding 4 delen zand en grind mengsel en 1 deel cement lezen. Water kan alleen zoveel te worden toegevoegd totdat het mengsel begint te kruimelig geworden. Als je zand hier die deze vloeistof genoeg van perfect is al vochtig.
  2. U kunt mager beton, met de hand met een schep en een geschikt vat of productie met een betonmolen.
  3. Het mager beton is in zijn juiste consistentie als het niet smeren na het verwijderen van je handen, maar kan ook worden gevormd.
  4. Maar je kunt vormen van hout, in de pers het mager beton en laat het drogen dan ook eerder al.
  5. Voor die tijd lag de stepping stones, moet u op de plaats waar de grond om zo veel te graven, zodat u kunt maximaal met de grond van de stenen en dit dus ook een stabiliteit te krijgen.

Zo zie je dat, Gartendeko diy is zeer goed gedrag.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Zo succesvol stapstenen mager beton - Gartendeko om je eigen te maken

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden