May 31

Een stoelverhoger in de auto is niet alleen handig om naar te kijken tijdens het rijden buiten kan. Voorts is het noodzakelijk dat de band is van en een optimaal bescherming bij een ongeluk. Je moet niet voorbij laten gaan.


Zittingverhoger in de auto - Tips bij het hoge punten onvoldoende


Vervoer kinderen alleen in het kinderzitje.De zittingverhoger in de auto, moet je installeren als u kinderen tot twaalf jaar of tot een grootte van 1.50m nemen. Hier, de grootte is cruciaal: een elf jaar oude kind, die is 1.65m lang must, natuurlijk niet meer worden ingesteld op een zittingverhoger. Evenzo is het niet mogelijk om volwassenen die minder dan 1.50 een autostoel instellen. Deze zijn ontworpen voor smalle lichaamsbouw van kinderen.

Installeer een zittingverhoger in de auto

  • De stoelverhoger voor een auto, die kinderen nodig hebben als ze willen een ritje wordt ingedeeld naar leeftijd. Baby's worden in een autozitje vervoerd, kunnen kleine kinderen in een kinderzitje en kinderen van zes jaar op een zittingverhoger zitten.
  • Zorg ervoor dat het kinderzitje is aangepast aan de leeftijd en dat het overeenkomt met het gewicht van uw kind. In geval van twijfel moeten worden op basis van de grootte en het gewicht, maar niet op leeftijd. Dit is alleen bedoeld als richtlijn.

Mogelijkheden van comfortabele stoelen voor kleine volwassenen

Kleine volwassen volwassenen kunnen niet dragen op een zittingverhoger voor kinderen als volwassenen hebben een bredere lichaamsbouw.

  • Informeer in de winkels als er kinderzitjes voor volwassenen. Als alternatief kunt u een kussen te gebruiken.
  • Zorg al bij het kopen van een auto die dit heeft zitplaatsen die een zeer goede hoogteverstelling te hebben. De fabrikanten bieden verschillende opties.
  • Ook een geheugenfunctie is nuttig. Dus niet moeten voortdurend de bestuurdersstoel dden grote en kleine mensen aan te passen.

De veiligheid is van het grootste belang. Om deze reden, wilt u misschien een kind nooit zonder kinderzitje in de auto mee te nemen. Afgezien van de hoge boetes die u te wachten bij een verkeerslicht stoppen, kunt u het leven van het kind het risico bij een ongeval. Als je vrienden van je kinderen te bevorderen in uw auto, moet u de ouders vragen mitzugeben het kinderzitje voor het kind.

Tags: Familie, auto, veiligheid, kind, kinderzitje, stoelverhoger

Gerelateerde Artikelen aan Zittingverhoger in de auto - Tips bij het hoge punten onvoldoende

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden