June 1

Zink zalf is een oud huis remedie voor acute acne. Maar het helpt ook tegen littekens dat veel mensen blijven wegen, ook na de genezing van de huid ziekte? Welke maatregelen zijn ook nuttig om de huid acne littekens te verbeteren?


Zinc zalf voor littekens?  - Om acne littekens te verlichten


Crèmes voor littekens worden gebruikt op de lange termijn.Helpt zink zalf voor acne littekens?

  • Zinksalbe een vaste plaats in de behandeling van acne en andere vlekken. Ook voor wondgenezing wordt algemeen gebruikt.
  • Het actieve bestanddeel in de zalf is zinkoxide. Dit heeft een antiseptische werking. Op hetzelfde moment vloeistoffen, wat belangrijk is bij natte wonden en puistjes kan absorberen.
  • Wegens het vermogen vloeistoffen zalf binden maar fungeert droogt skin. Voor de droge huid zink zalf voorzichtig moet worden toegepast.
  • Littekenweefsel bevat meestal minder water dan een gezonde huid. Omdat het litteken ook niet meer nat of ontstoken zijn, is de toepassing van zink zalf bij oudere littekens niet veel zin te maken.

Aldus kan de littekens effectief behandeld

Counter acne littekens er een aantal mogelijke behandelingen. Hier zijn enkele voorbeelden. Vraag advies aan uw dermatoloog bij het selecteren voor u de meest geschikte methode.

  • Waar zink zalf helpt niet om andere zalven littekens heel verlichten. Dermatologen kunnen de juiste voorbereidingen te schrijven. Deze kunnen bestaan ​​uit verschillende ingrediënten die z. B. remmen de vorming van nieuw weefsel of de bloedsomloop bevorderen.
  • Laser behandeling kan ook het verbeteren van het uiterlijk van de huid. Ook hier gedetailleerd overleg noodzakelijk omdat er verschillende toepassingen littekens.
  • Acne littekens zijn gewoonlijk verzonken en lager dan het weefsel eromheen. Daarom is de injectie van collageen, eventueel gemengd met andere bestanddelen, verbeteren van het uiterlijk van de huid.
  • Scar patches zijn gratis beschikbaar voor verkoop. Onder hen is een klimaat waarin de regeneratie van de huid bevordert maken.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Zinc zalf voor littekens? - Om acne littekens te verlichten

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden