June 1

Honden zijn onder de Carni-omnivoren, wat betekent dat ze vlees en omnivoor. De beet heeft vangst en hoektanden, maar niet kauwen oppervlakken. Te zien is dat het ideale hondenvoer voornamelijk rauw vlees, met been moet bestaan. Zelfs de wolf heeft genomen als omnivoren extra bessen, kruiden en fruit op zichzelf.


Zijn honden omnivoren? - Dan moet je kijken naar de voeding van uw hond


Bananen en aardbeien zijn zeer gretig gegeten door veel honden.Wat je nodig hebt:

 • Vlees
 • Bot
 • Groente
 • Fruit
 • Olie

Gebit en de spijsvertering van de hond

 • Door de tanden 42, wordt de tanden van de hond ontworpen om prooien te grijpen en te doden. Te bijten door de bot is geen probleem. De dode prooi wordt snel verzwolgen in de wilde honden en begraaf alle resten. Voor de meeste van onze gedomesticeerde honden, is het nog steeds zo dat ze hun lege kom eet je in een zeer korte tijd, maar helaas hebben ze nauwelijks de kans om botten en andere overblijfselen begraven.
 • Het maagzuur is in de hond extreem sterk en je oppassen dat de zuurgraad wordt gehandhaafd moet worden. Door de hoge zuurgraad van de pathogenen worden gedood in het vlees, zodat het niet schadelijk voor gezonde honden oudere vlees te eten. Eet de hond vaak gras, kan dit maag hyperaciditeit geven. Met het voederen van groene pens ondersteunen gezondheid van uw hond.

Om voeden van uw omnivoor gezond en humane

 • De hond als vlees en omnivoor vereist een dieet bestaat voornamelijk uit rauw vlees. In principe kun je bijna elk type van vlees, dwz rundvlees, lam, kip, paard, konijn, geit, kalf en schapen voer, maar een voeding van varkens en wilde zwijnen wordt niet aanbevolen. Bij allergische honden moeten worden met slechts één soort, bij voorkeur met paardenvlees beginnen en dit voer te handhaven gedurende een paar weken. Anders Variety is de beste manier om uw hond gezond te eten houden.
 • De knagende van de botten die behoren tot het leven van een gelukkige hond aan. Bovendien, zodat het schoonmaken en versterking van de tanden wordt ondersteund. Bied uw omnivoren na een vleesmaaltijd rauwe botten. Pig botten eerder te voorkomen en noodzakelijk botten voer van pluimvee alleen in zijn ruwe staat.
 • De omnivore houdt over rijp fruit en bessen en zeer als groene groenten. Voor een betere benutting, maar je moet verpletteren of puree. Kunnen tegelijkertijd de componenten naar behoefte gezet. Heeft uw hond aan diarree, zodat je hem bananen en appels, maar het teistert constipatie hij wat rauwe lever nodig heeft. Na een plant ontworming fijn geraspte wortelen of kokos vlokken te bieden en om de verdedigingswerken kun je rozenbottel poeder voeden verhogen.
 • Honden moeten ook een beetje olie per dag. Hiervoor vis, graan of olijfolie. Heeft uw omnivore problemen met de huid en vacht, moet u teunisbloemolie voorkeur. Nogmaals, verander de beste gezondheidszorg. De olie wordt gemengd met de beste groenten. Verdraagt ​​uw hond zuivelproducten, kunt u nu en cottage cheese of kwark met verse lijnzaad bieden hem.
 • Zelfs als een hond een alleseter, er voedingsmiddelen die niet gezond voor hem. Zeer giftig voor honden zijn chocolade, uien, aubergines en avocado's. Onrijp fruit en zaden moeten worden gemeden en knoflook gevoed slechts in kleine hoeveelheden. Zelfs druiven en rozijnen kan giftig voor honden.

Een soort passende voeding rauw met veel afwisseling is de beste gezondheidszorg voor honden. Laat u adviseren in detail in een diëtist voor honden of uw leverancier voor diepvriesproducten.

Tags: Huishouden, Voedsel, groenten, fruit, hond, veevoeder

Gerelateerde Artikelen aan Zijn honden omnivoren? - Dan moet je kijken naar de voeding van uw hond

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden