May 30

Beukennootjes zijn niet alleen eetbaar. Beukennootjes zijn heerlijk. Als u wilt dat de vrucht van de beuk te proeven, dan is hier u alles wat u moet weten over beukennootjes te vinden.


Zijn beukennootjes eetbaar? - Meer informatie over de mogelijke toepassingen Ontdek


Eetbaar, heerlijke beukennootjes op de boom © Albrecht_E._Arnold / PixelioWat je nodig hebt:

 • Joy natuurlijke voeding

Beukennootjes zijn nu geadviseerd in het dieet in de vergetelheid. Te goed voor de eetbare vruchten van de beuk.

Beukennootjes zijn eetbaar en zeer smakelijk

 • Beukennootjes worden nog steeds gebruikt in de traditionele bakkers, bak de originele Pumpernickel. Deze zware zwart brood wordt gebakken in gesloten mallen, die zijn bestrooid met gemalen beukennootjes van binnenuit. Als u Pompernikkel eerder hebt gegeten, dan bent u beukennootjes niet zo vreemd.
 • Beukennootjes werden voorheen vooral verwerkt in oliemolens voor lampolie. Maar zelfs voor het koken van de olie van de vrucht van de beuk was graag genomen.
 • Zelfs een koffie vervanger was van beukennootjes, vanaf eikels geproduceerd. Op dat moment het gebruik van beukennootjes als een koffie substituut alleen voor tijden van nood of de arme burgers. Vandaag koffie vervanger van beukennootjes wordt steeds populairder.
 • U kunt ook eten rauw beukennootjes. Echter, moet je, als je de vruchten van de beuk loopt, knabbelen een paar van de noten. In het ruwe beukennootjes een groot deel van oxaalzuur bevat. Oxaalzuur is niet toxisch in lage doses. Dit zuur wordt ook gevonden in spinazie en snijbiet. Maar zoals oxaalzuur onveranderde tegenstander ijzer, belemmert het zuur in de beukennootjes, de opname van ijzer in het bloed.
 • Bevatten beukennootjes, hoewel ze zijn eetbaar, zelfs een ander gif. Het gif wordt genoemd Fagin. Fagin is echter volledig afgebroken wanneer de zaden van de beuk worden geroosterd voor consumptie. Het roosteren van de beukennootjes verhoogt de goede smaak van het boek zaden.

De voedingswaarde van eetbare beukennootjes

 • Beukennootjes zijn kleine calorie bommen. Honderd gram van geroosterde zaden bevatten 576 Kcal boek. Dit omvat beukennootjes op de voedingsmiddelen die zijn geclassificeerd als high-calorie.
 • Beukennootjes opgenomen om de nog belangrijke mineralen - zoals zink en kalium.
 • Sommige goed, vooral vet oplosbare vitaminen worden in het zaad.

Het gebruik van eetbare beukennootjes

 1. Beukennootjes kunt u strooi geroosterd boven een herfst salade. De smaak gaat goed met een herfst salade en kan houden met geroosterde noten nauwelijks. Zo'n salade is een delicatesse.
 2. Geroosterde, fijngehakt beukennootjes proeven heel uitstekend in vullingen voor feestelijke gebraden gans, geroosterde eend of kalkoen.
 3. Gebakken appels worden gehakt en geroosterd met beukennootjes, gemengd met rozenbottels jam en wat marsepein, een culinair hoogtepunt.
 4. Ook in cake met herfstvruchten verhogen beukennootjes proeven enorm.

Durf en proberen. Zeker is dat de beukennootjes zijn ook geïnspireerd en overtuigende smaak.

Tags: voeding, zaden, beuken, eetbare

Gerelateerde Artikelen aan Zijn beukennootjes eetbaar? - Meer informatie over de mogelijke toepassingen Ontdek

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden