May 30

Sick niemand is gelukkig en ziekte kan zijn, helaas, niet van plan. Soms ook een ziekteverzuim in het weekend is vereist. Wie ziek is in het weekend, moet per se naar de dokter op maandagochtend. Als u al vrijdag bleef zonder ziekteverzuim thuis, dit is des te belangrijker. Dus gaan ze in geval van ziekte tijdens het weekend vlak voor.


Ziekteverzuim in het weekend - het moeten er rekening mee de


Iedereen die ziek voelt, kan niet werken. © Benjamin_Thorn / PixelioSoms raakt een onverwacht. Het is het weekend en je voelt je niet op je gemak. Het gezicht gloeit en je weet heel goed dat je niet al hebt meegemaakt aan de start van de werkzaamheden op maandag. Artsen die tijd een beroep doen op het weekend, behandelen inderdaad een ziekteverzuim in het weekend, maar zij kunnen niet vertonen.

Een ziekteverzuim na het weekend dient onmiddellijk te worden

  • Heeft u al vrijdag in zieke zonder medisch attest, de passage op maandagochtend is onmisbaar voor de dokter, anders kan het leiden tot een waarschuwing of zelfs het verlies van een baan.
  • Als u vindt dat u aan het doen bent op maandag is niet beter in de ochtend, moet u onmiddellijk uw werkgever op de hoogte en ga dan naar de dokter.
  • Met een telefoontje of een e-mail te vertellen uw werkgever dat u een arts zal zien. Informatie over uw ziekte u niet nodig om de weg te maken, maar je zult gewoon moeten informeren in een goede werksfeer de belangrijkste reden waarom je niet kan werken.
  • Wegens ziekte werknemers kunnen blijven tot drie dagen thuis meestal zonder medisch attest moet worden voorgelegd. Je mag indienen alleen op de weekdagen onmiddellijk direct ziekteverzuim in het weekend is echter niet mogelijk.

In een ziekteverzuim in het weekend gelden speciale regels

  • Er zijn uitzonderingen die in uw contract kunnen worden geregeld, bijvoorbeeld dat een zieke briefje op de eerste dag moet worden voorgelegd.
  • Heel belangrijk: weekends en feestdagen tellen als ziekteverlof. Wie ziek logs op vrijdag, dus maandag is geweest om een ​​medisch attest te presenteren!

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Ziekteverzuim in het weekend - het moeten er rekening mee de

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden