May 31

Om algemeen advies te geven, is te gemakkelijk. Dat is de reden waarom je hier bent om te lezen op een meer concrete geval is, hoe kan je eventueel optreden vergelijkbaar met, ligt direct een partnerschap dat weer is ontwricht door de terugtrekking van de liefde.


Zet terug op zijn plaats het partnerschap opnieuw met terugtrekking van de liefde - hoe het werkt


Together again, is niet een onmogelijkheid.Wat je nodig hebt:

 • Geduld
 • Gevoel
 • Intuïtie
 • Gevoel voor taal
 • Geest
 • Geluk

De zaak: Hij zegt dat hij gaat klimmen met zijn ex-vriendin op zondag. Hij heeft een coupon voor twee personen. Hij vraagt ​​zijn huidige vriendin, met hem iets wat hij noemde partnerschap verbinden, niet als je niet graag zou hebben om te klimmen. Hij is ook niet zeggen dat je zondag heb altijd zo belangrijk voor haar Pilates afspraak, zodat hij niet denkt te vragen. Zij antwoordden dan, ze moet nu goed gaan. Hij antwoordde: nog resterende een paar minuten. Alleen op de weg naar huis, realiseerden ze zich dat deze formulering is vergelijkbaar met een plundering, vooral omdat het nog vroeg in de avond (vor 12 klok) en hij hoeft niet te vroeg opstaan ​​de volgende dag.

Om Renken de fragiele geworden samenwerking met de intrekking van de liefde weer

 1. Niet een keer reageren voor een gesprek of een SMS-bericht of een ander bericht als hij inlogt in de dagen na de hierboven beschreven geval. Laat hem stoven voor een tijdje. Wacht rustig langer dan gebruikelijk met een antwoord / reactie. Hij vraagt ​​zich af wat er gaande is. Opgemerkt wordt of en hoeveel hij miste.
 2. Bespreek het beste met een (zeer) goede vriend die je kunt vertrouwen wat er is gebeurd. Je vriendin moet speculeren alleen op basis van feiten. Het is al moeilijk genoeg om een ​​buitenstaander te oordelen in een partnerschap. Strek de indrukken anderen uit hun.
 3. Toon jezelf eens koel en gereserveerd naar je partner. Laat hem op de volgende poging om te voldoen aan, een keer afgewezen. Maar om het te krijgen op met de terugtrekking van de liefde is niet te ver, anders verlies je je vriend.
 4. Denk goed na hoe u reageert op wat hij aan uw AB zal spreken of vertelt u anders. Niet spontaan beantwoorden, maar je slaapt op.
 5. Zeg van u. Invent mogelijk een zuster met wie je wilt ontmoeten op de door uw partner voorgestelde datum.
 6. Maar dan probeer je aandacht te besteden aan uw gevoel, een buikgevoel. Dat is al moeilijk genoeg. Heeft u uw vriend missen. Hoeveel echt invloed op je woede, verdriet, misschien hem zelfs wanhoop? Hoeveel het gewond is ijdelheid die je knaagt? Probeer om eerlijk te zijn.
 7. Voer je vriend nog een kans, hoe boos je was de eerste reactie als je ook hebt huilden dergelijke volgens hoeveel je zelf al hebt vertrouwd gemaakt met het idee om een ​​einde ook zetten.
 8. Nooit een partnership zal honderd procent consistent. Je wilt niet het onmogelijke. Je moet voor zichzelf beslissen de volgende vraag: rijst genoeg om opwegen tegen de Mooie, vertrouwelinge, nabijheid, intimiteit, om niet te noemen afgesloten? Is het genoeg om te proberen om weer rechts zet de samenwerking? Reut je vriend zijn gedrag?

Concrete formulering aids in een relatie

 • Als u nog niet geformuleerd altijd "Dear XY" of "Liefste XY 'in een e-mail over, laat de" Beste "of" lieveling "weg. Ook op dit soort taalkundige terugtrekking werken van liefde.
 • Formuleer neutraal. Bijvoorbeeld: "'s Middags heb ik al geregeld om mijn zus te ontmoeten." Laat een "helaas" dat klinkt misschien cynisch-snippy.
 • Zeg rustig waarom je "must" te annuleren: We willen naar een bar, die niet alleen open voor een gesloten samenleving alleen op die dag. Dus de e-mail niet te strak en abkanzelnd, je uiteindelijk is ja, omdat het partnerschap recht opnieuw in te stellen zijn.
 • Formuleer de conclusie mild over: "Ik hoop dat we nog veel meer." Inclusief "LG" of "Tot ziens" of "morgen" toegevoegd. Vermijd te kort antwoord, dat kan worden gelezen als een afwijzing. Te veel woorden die je kunt niet goed doen.

Tags: relaties, partnership, liefde

Gerelateerde Artikelen aan Zet terug op zijn plaats het partnerschap opnieuw met terugtrekking van de liefde - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden