May 30

Na een bepaalde tijd, zelfs de beste zeepdispenser neiging om af te nemen. Meestal wordt de pomp verstopt of de oorzaak ligt in de volledig verstopte buizen. Je moet de donoren niet weg te gooien, omdat het kan zijn in de meeste gevallen weer begaanbaar te maken.


Zeepdispenser verstopt - wat te doen


Zeepdispensers kunnen verstoppen in de tijd.Voor velen een zeepdispenser met zeep is het perfecte alternatief voor een conventionele zeep. De zeep is uiteindelijk uitgeput en heeft daarom geen speciale aandacht. Een dispenser wordt gebruikt, echter, maanden of jaren, en dus het kan gebeuren dat hij verstopt tijd.

Maak opnieuw zeepdispenser begaanbaar

Elke keer dat u op de zeepdispenser, wordt vloeibare zeep gezogen in de buis en het pompmechanisme en wordt uitgestoten door de opening. Dit onvermijdelijk zeepresten blijven in de onderdelen die worden steeds dikker en sterker met de tijd. Als gevolg daarvan is de dispenser verstopt op enig moment. Om het opnieuw en haalbaar doorlaatbaar maken, help een eenvoudige truc.

  1. Schroef de pomp van het schip. Aan de pomp hangt een dunne buis, die u alleen tijden mag niet worden verwijderd.
  2. Vul nu een beker of dergelijke met zeer heet water en houd de buis in het. Bedien de pomp totdat het zuigt het water uit te spugen. Dit kan een tijdje duren.
  3. Als deze maatregel niet werkt en lijkt echter aspirator doorlaatbaar, neem het uit zorgvuldig en plaats de pomp voor een paar uur in heet water. De zeepresten op te lossen in de meeste gevallen in het pompmechanisme. Terwijl de pomp is het weken, moet u herhaaldelijk op.
  4. Vervolgens neemt u de geweekte pomp uit het water en rond het schoon met een nagel borstel. Druk vervolgens op de buis stevig op terug en herhaal de procedure zoals beschreven in punt 2.

Was er geen mechanische defect, maar eigenlijk gewoon een blokkade, dit is opgelost.

Aldus wordt de donor niet meer verstopt toekomst

Tegen een normale slijtage van het mechanisme pomp, kun je alles doen, en op een gegeven moment moet je eigenlijk beschikken over de zeepdispensers. In tegenstelling echter dat het verstopt met betrouwbare regelmaat, kunt u verhinderen.

  1. Wanneer u de dispenser te vullen, is een goede gelegenheid voor zijn grondige reiniging. Vul warm water in een langwerpig vat en plaats de pomp - zonder de buis te nemen - voor in het een paar minuten. Dan scrub de pomp hoofd met de nagel borstel grondig.
  2. Druk vervolgens op de pomp onder water en druk herhaaldelijk geïnjecteerd water zonder zeep resten van de opening.
  3. Zet de zeepdispenser weer bij elkaar en druk ooit zo vaak op de pomp totdat het zuigt vloeibare zeep weer; dan is de donor is direct klaar voor het volgende gebruik.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Zeepdispenser verstopt - wat te doen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden