May 30

U wilt om preventieve maatregelen te nemen tegen rimpels? En de natuurlijke manier? Probeer het dan uit voor een speciale yoga voor het gezicht. Tegelijkertijd zijn dergelijke oefeningen ook een geweldige manier om een ​​beetje te ontspannen.


Yoga voor het gezicht - oefeningen voor thuis


Yoga gezicht oefeningen helpen rimpels te voorkomen.Wat je nodig hebt:

 • Een rustige plek
 • 5-10 minuten per dag

Tegenwoordig beloven veel cosmetische producten, ontdoen de rimpels in seconden. Als u eerder had zo zonder succes, moet je zorgen voor een of andere manier yoga gezicht trainingstijd. Dergelijke oefeningen Hoewel slechts een paar weken later successen te bereiken, maar gratis en vrij van chemicaliën. Met yoga, kunt u uw spiervezels op het gezicht te consolideren en daarmee te voorkomen dat te snel verslapte bindweefsel. Regelmatig yoga-oefeningen zorgen voor een vlotte en soepele huid. Tegelijkertijd zal je merken hoe ontspannen je je voelt achteraf.

Een yoga oefening met zijn tong uitsteekt

De tong uit te steken is toegestaan ​​in yoga. Het heeft het voordeel dat het tegenwerkt dubbele kin.

 1. Voor dit gezicht oefening u comfortabel neergezet of staan ​​in voor de spiegel.
 2. Nu proberen om alles te vergeten eens en zich te concentreren op de ademhaling in en uit. Als je dan ademt rustig en gelijkmatig, kunt u beginnen.
 3. Adem diep als eerste.
 4. Terwijl je uitademt, open je mond zo veel mogelijk en strek je tong uit bij het.

Neem dan een korte ontspannende vakantie en herhaal de yoga oefening vijf keer.

Voorkom voorhoofd rimpels op het gezicht

Plaats het voorhoofd, weet je bepaalt het ook? Om kreuken te voorkomen, is een yoga-oefening speciaal aanbevolen voor het gezicht.

 1. Neem een ​​handige positon.
 2. Adem gelijkmatig en stil, voordat u het gezicht oefening te starten.
 3. Leg je vinger op het voorhoofd. Zodat je middelvinger en ringvinger op de tips in het midden van het voorhoofd aan te raken. Alle vingers plat gespeld op zijn voorhoofd.
 4. Maak een milde tot matige druk en sluit je ogen.
 5. Probeer je voorhoofd zetten, door te trekken je wenkbrauwen. Dus als je een flits van genie. U zult merken dat niet kan rimpels door vinger gebruikt vormen.
 6. Verblijf voor ongeveer 8 seconden in deze positie.
 7. Ontspan je voorhoofd dan voor een minuut en herhaal de hele zaak tot vijf keer.
 8. Aan het einde, plaats deze opnieuw alle vingers op het voorhoofd. Bestrijk het voorhoofd met uw vingers naar buiten om de tempels van. Herhaal dit tenminste driemaal strikeouts. Wanneer strikeouts zorg ervoor dat u altijd opeenvolgend handen op de rug in het midden van het voorhoofd. Enerzijds moet altijd in contact met het voorhoofd blijven.

Tags: Yoga, Wellness, relaxatie, kreukvrij, yoga-oefeningen

Gerelateerde Artikelen aan Yoga voor het gezicht - oefeningen voor thuis

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden