June 1

Model is een zeer gewilde baan en vaak lucratief. Etc. Boven alle bestellingen van Otto, Neckermann zijn erg populair. De foto's in veel catalogi, mogelijk gezien op billboards en in de winkels is de droom van elke jonge meisje. Maar hoe kun je een model voor een dergelijke groep ooit? Tips en trucs voor zij-instroom kan hier gevonden worden.


Word Model bij Otto - Hoe goed een aanvraag voor een casting


Schrijf model in benzine - voor veel mensen een droom.Wat je nodig hebt:

  • Casting agency
  • Geduld

Om een ​​model voor grote modebedrijven zoals Otto en Neckermann worden, moet u rekening houden met de volgende:

Het begin als model

  • Grote modehuizen hun modellen te kijken in principe niet zelf, maar moet voor het gieten van agentschappen. Dus om voor benzine of andere bedrijven voor catalogi, affiches en reclame voor de camera te staan, moet je kan weer worden opgenomen in een casting bureau in het eerste bestand.
  • Er zijn in bijna elke grote stad casting bureaus, waar u van tevoren bellen en het beste om een ​​afspraak te maken. Mensen zullen kijken, lopen een klein interview, kan foto's nemen en meet het lichaam. Als je kijkt naar het bureau dan voor een bestelling geschikt te zijn, zij zullen u laten weten. Of het nu maar toen Otto's, blijft de vraag. Maar let op: Trust, want er zijn veel malafide bureaus alleen bureaus die zijn geregistreerd bij de federale arbeidsbureau. Er zou je net trok geld uit zijn zak en nooit een baan worden onderwezen in het einde. Vraag het maar aan bij het arbeidsbureau in uw stad na.
  • Aan de andere kant kun je ook een beetje minder gecompliceerd door kunnen worden opgenomen in een online-agentschap in de index. Je hoeft niet om daar te zijn in persoon, uit te nodigen een paar foto's en dan kan het een lucratief contract te verkrijgen hopen, bijvoorbeeld in Otto, toegewezen. Het nadeel van deze optie is dat het bureau is niet veel dat je nodig hebt om uw foto's te schieten zelfs meer dan je kent en.

Voor Otto shooten

  • Om specifiek te modelleren voor Otto moet u, zoals hierboven reeds vermeld, noodzakelijkerwijs in een castingbureau lassen.Bei opnemen van uw gesprek kunt u uw wensen kenbaar, voor wie zou u graag voor de camera te staan. Het Agentschap zal proberen om dit te organiseren. Aangezien Otto altijd op zoek naar nieuwe gezichten, mag dit niet veel van een probleem.
  • Een andere manier waarop ten minste een kleine kans dat u zal worden ontdekt door Otto, de Facebook-pagina van de groep. Hier een casting is al begonnen met het nieuwe gezicht voor de groep te vinden. Deze actie aangekomen bij het Otto Klanten kunstliefhebbers en fans zo veel dat het is zeker de moeite waard van tijd te houden tot tijd op de Facebook-pagina voor een nieuwe campagne uit.

Tags: Beroep, model, gieten, Otto, modelleren

Gerelateerde Artikelen aan Word Model bij Otto - Hoe goed een aanvraag voor een casting

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden