May 30

Opnieuw en opnieuw in het nieuws en reclame unisex tarieven kwestie. Dit is bedoeld om meer rechtvaardigheid in het prijsbeleid van de verzekeringsmaatschappijen geven. Maar veel mensen weten niet wat "Unisex" betekent voor elk individu. Hier om te helpen begrijpen definities.


Woordenlijst: Wat betekent in Unisex Insurance


Unisex tarieven betekenen voor veel hogere kosten.Unisex met verzekeringen - begrijpen definities

Er zijn veel technische termen waarin definities zijn nuttig. Zelfs met de zogenaamde unisex rates.

  • Unisex betekent niets meer dan een gelijkheid van vrouwen en mannen op het gebied van verzekeringen. Dus de seksspeeltjes, bijvoorbeeld bij pensionering of een term levensverzekering is niet langer relevant als het gaat om de berekening van de bijdragen.
  • Het Europese Hof heeft vastgelegd in een geldige oordeel dat een premie verschil is alleen discriminerend vanwege hun geslacht gelegd. Verzekeraars moeten dus verbeteringen hier te maken.
  • En het heeft gedaan: Man of vrouw, de premies niet meer alle dingen onderscheiden gelijk basis. Maar hoe werkt dit eigenlijk werkt en wat betekent dat voor u in detail?

Wat betekenen deze tarieven voor u betekenen in detail

Met de definities is niet genoeg - het gaat ook om de impact op je.

  • Het principe van de verzekering is eenvoudig: wiskundigen berekenen welke bijdragen zijn nodig om de beloofde dienst in geval van schade kan brengen. Op het gebied van pensioenverzekering speelt als de verwachte pensioenleeftijd periode een rol.
  • Aangezien mannen statistisch gezien een paar jaar eerder sterven, kregen ze een hogere pensioenuitkering, zoals het geval is bij vrouwen die uiteindelijk langer leven en dus een aantal jaren langer ontvangen een pensioenuitkering zou voor dezelfde bijdragen.
  • Voor de verzekering die betekent dat er geen lagere omzet maar hogere kosten voor u als klant voordoen. Dat wiskundige redenen: vrouwen langer leven dan mannen.
  • Om deze reden, mannen hebben gespaard in het pensioenstelsel en nu moeten hogere premies te betalen, terwijl ze gunstig is voor de (statistisch) langer leven vrouwen.
  • Omgekeerd is het in de tijdelijke levensverzekeringen. Dit maakt als het gaat binnen de verzekering voor overlijden van de verzekerde. Omdat mensen sterven jonger, de haag was duurder dan voor vrouwen. Dus hier besparen de mensen op de nieuwe tarieven.
  • Duidelijk merkbaar is het verschil in de ziektekostenverzekering, waar elke maand moet worden betaald enkele € 100 bijdrage. In theorie zou de mannen ook genieten hier maken. Je gaat naar de dokter minder, gemiddeld, en eerder sterven, volgens de statistieken. Bovendien zullen ze niet zwanger, dit alles leidde tot veel lagere premies. Zelfs dus het is snel voorbij.

Tags: verzekeringen, pensioen, ziektekostenverzekering

Gerelateerde Artikelen aan Woordenlijst: Wat betekent in Unisex Insurance

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden