May 30

Een wond die bevochtigd is niet alleen erg vervelend, maar niet zonder risico's, afhankelijk van het lichaam. De reden is eenvoudig. Het ligt in de wond bacteriën leidt tot een onbedoeld vrij wonden of zweren. Maar wat te doen als de wond niet genezen?


Wond huilt - wat te doen?


Een wond die regenbanden, behoort in handen van de arts.Slow-helende wonden

  • Meestal veroorzaakt door verwondingen milde tot ernstige verwondingen zoals huidlagen en het skelet met open wonden of na de operatie. Bovendien, in de zogenaamde slecht genezende wonden zoals zweren, abcessen (pus in de weefsels) en kookt en brandwonden, snijwonden, schaafwonden en blauwe plekken, maar enkele voorbeelden genoemd. Vooral vreesde zijn slecht genezende chirurgische wonden.
  • Dit veroorzaakt niet alleen door het gebrek aan hygiëne, maar meestal via een wondgenezing stoornis. Helaas, het gebeurt heel vaak in ziekenhuizen, de patiënten krijgen besmet met MRSA (penicilline resistenterStaphylococcus aureus). Het kan natuurlijk dat de patiënt zonder het te weten, jarenlang al dragers van deze bacteriestam en niet echt genezen wonden in en rond de operatieplaats na de operatie.
  • Wat betekent dit voor u en wat je doet in dit geval? In ieder geval wordt altijd vereist, een wond die bevochtigt aan een arts tonen. Zeker als je het gevoel hebt dat het niet beter of nog erger.

Wat u kunt doen met natte wonden

  • In ieder geval moet u een bezoek aan een arts te plannen. Maar tot dan, de Alfa en Omega is een geschikte hygiëne. Als eerste steunmaatregel om de wond met schoon water of wat helpt essentieel beter, wat waterstofperoxide bij de apotheek te reinigen. Dit product wordt vrij verkocht en ontsmet de wond extra.
  • Bedek het wondgebied dan afhankelijk van de grootte van een pleister of een steriel wondverband uit. In een snuifje, de EHBO-kit buit uit de auto. Terwijl het zo droog mogelijk eerder wonden heeft gehouden, is de huidige trend meer aan de hand in de richting van een wondverzorging, waarin staat dat wonden vochtig mogelijk, met een geschikte zalf, maar schoon gehouden.
  • De reden is eenvoudig. Een onder een droge pleister gehouden wond zweten overvloedig, het aanbieden van ziektekiemen een geschikt kweekmedium. Een met helende zalf vochtig gehouden wond geneest veel sneller en beter. Ervan uitgaande dat de jouwe is geen wondgenezing stoornis of MRSA.
  • Een wond die regenbanden behoort, in ieder geval in de handen van een arts. Hij zal de juiste behandeling op dit punt voorschrijven. Gelieve niet proberen om zelf dokteren met elke huismiddeltjes. Hetgeen kan leiden tot verdere schade aan het getroffen gebied. Doe jezelf geen gunsten.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Wond huilt - wat te doen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden