May 30

Als u wilt dat de nieuwe Windows Vista te spelen zonder cd na het formatteren van de computer een recovery-partitie aanwezig waarop het besturingssysteem is. De meeste nieuwe computers hebben een dergelijke partitie.


Windows Vista-formaat - zonder herinstallatie cd gaat als volgt


Windows nieuw spel zonder cd.Om Windows Vista opnieuw te installeren op je computer, je hoeft niet per se een cd nodig. Veel nieuwe pc's en laptops worden geleverd met een zogenaamde recovery partitie. Vanuit dit, kunt u opnieuw na een virusaanval of een ander probleem met de computer Windows Vista te spelen. Het probleem ontstaat echter wanneer de harde schijf een crash.

Formatteren met Windows Vista Recovery

  1. Start opnieuw op de computer als u wilt dat Windows Vista te formatteren zonder cd. Besteed aandacht aan de informatie op de onderkant van het scherm dat kort na de start wordt weergegeven. U krijgt informatie over welke knop te drukken om het herstel te starten.
  2. Meestal is het een F-F9 of F5. Meteen op deze knop drukt na de start. Dit opent een scherm waarin u kunt kiezen of u het besturingssysteem of nieuwe spelen te repareren.
  3. Klik op de herinstallatie en selecteer "Format" uit. Na de harde schijf volledig wordt gewist, alleen de afzonderlijke optie herstel blijft. U kunt dan spelen het besturingssysteem.

Maak een herstel-cd voor de veiligheid

  • Na elke keer dat u uw computer kunt u in de meeste modellen worden gevraagd te starten als u een herstel-cd te maken. Je moet dit als uw harde schijf waarop u de recovery-partitie te vinden, brak.
  • Houd één of meer onafgewerkte stukken klaar om te beginnen met het maken van de cd en volg de instructies op het scherm. Plaats een lege schijf wanneer u wordt gevraagd om dit te doen, en niet onderbreken het proces. Kijken naar een laptop op adequate voeding. Idealiter sluit deze aan tijdens het maken van de cd op de voeding.

Bewaar de herstel-cd op een veilige plaats goed op, omdat de meeste computers hebben slechts één keer de mogelijkheid om een ​​dergelijke CD onder Windows Vista te creëren. Het is gekoppeld aan de computer, wat betekent dat je het niet kunt installeren op een andere PC, het besturingssysteem.

Tags: Computer, Windows, Recovery, Vista, cd-formaat

Gerelateerde Artikelen aan Windows Vista-formaat - zonder herinstallatie cd gaat als volgt

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden