May 30

Wie maakt gebruik van een gewone pc of notebook, op de knop Windows Security weet niet mogelijk. Tablet-gebruikers zijn echter meer kans te maken met de uitnodiging om op deze knop drukt.


Windows-beveiliging knop - opmerkelijk


Als er iets misgaat op de tablet, het helpen van de beveiligingssleutel.Windows op de tablet - een beetje anders

Sinds een aantal jaren, tablet-pc's gelden als de baanbrekende iPad en alle achterblijvers van andere fabrikanten tot zeer praktisch zijn. Ze zijn handig, lichtgewicht en werken meestal met apps die veel nuttige functies. Maar iemand kiezen van een nieuwe tablet, vaak onderschat, aangezien anders de werking van dezelfde in vergelijking met gewone desktop PC. Dus tabletten bijvoorbeeld geen recht toetsenbord maar slechts een touch screen, waar de gebruiker sleutel kan oproepen, indien nodig. Ook Muis en Touchpad ding van het verleden - de Tablet alles loopt over het scherm. Omdat je soms per ongeluk iets gedrukt hier binnenkort, heeft Windows op hun hoede van de tabletten die worden geleverd met het besturingssysteem te worden. En dat is waarom er de onheilspellende beveiligingssleutel.

De beveiligingssleutel en hoe ze werken

  • Ctrl, Alt, en Delete - deze hotkey kent elke gebruiker van Windows-pc's voldoende. Dit is de combinatie die je moet drukken wanneer de pc hangt of is overbelast, omdat men komt tot een systeem scherm, waarin wordt voorgesteld onder andere een van de Task Manager te openen. Dit op zijn beurt kan controleren wat momenteel gaat op de computer in de voorkant van alles.
  • Nu proberen veel tablet-gebruikers, gebruik deze truc wanneer de tablet hangt een keer. Maar zodra men de drie acties op het virtuele toetsenbord gechipt of tenminste geprobeerd, komen ook op de uitnodiging, kunt u overwegen de beveiliging in te drukken.
  • Nu begint voor veel gebruikers de onhandige poging, omdat de sleutel is niet zo gemakkelijk te vinden. Zelfs als u op zoek bent, opnieuw te kijken u binnen de power-knop. Er zou een kleine knop die aanzienlijk is binnen en is het beste te drukken met een dun, scherp voorwerp te vinden.

Als je dit doet, zul je zien dat je op deze manier de Task Manager. Dus je hebt nu gevonden de beveiligingssleutel en kan op uw systeem invloed te nemen.

Tags: Computer, Windows, Tablet PC, Task Manager

Gerelateerde Artikelen aan Windows-beveiliging knop - opmerkelijk

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden