June 1

Winding technieken voor sjaals, zijn er vele. Eenvoudige instructies kan net zo effectief als meer gecompliceerde daad. Zelfs het type sjaals hangt de beste kronkelende technologie.


Winding-technologie voor het geluid - een gids


Verschillende sjaals vereisen verschillende verpakking technieken.Wat je nodig hebt:

 • Sjaal
 • Broche
 • Sjaal gesp

Warming kronkelende technieken voor het dagelijks leven

Wilt u uw sjaal te binden voor het dagelijks leven, moet u praktische verpakking technieken te gebruiken. Dit lukt meteen en snel - en ze bieden ook de nodige warmte tijdens het koude seizoen.

 • Zet uw sjaal centrum van voor naar achter om je nek. Hem over Hit in de nek eens dwars en leidt hem terug naar het front. De twee uiteinden u kunt nog steeds draperen om extra warmte te bereiken.
 • Een brede, lange sjaal, kunt u verspreid en plaats van achter je schouder. Wikkel hem dan een paar keer om haar schouders, totdat de gehele lengte is opgebruikt. Met een broche, kunt u het einde van overhead repareren, zodat de sjaal op zijn plaats blijft en altijd houdt je warm.
 • Zet uw sjaal eens, zodat hij heeft slechts de helft van de lengte. Nu plaats het centraal om de nek. Plaats de twee open einden aan elkaar door de lus aan de andere kant.

Draag sjaals elegant als een riem

Met de juiste Wickeltechnik U kunt ook sjaals zeer elegant dragen. Voor ultra chique verpakking technieken moet je een sjaal gesp gebruiken.

 1. Wilt u een dunne sjaal elegante slijtage als een riem, krijgen een schakelaar of Pareospange die twee grote gaten heeft.
 2. Steek de uiteinden van de binnenkant door elk van de gaten.
 3. Trek de uiteinden zo ver door dat de sjaal zit daar waar u het wilt.
 4. Nu, draai de sjaal eindigt in elkaar twee keer, als je geluid is erg dun of glad. In andere sjaals kan ook voldoende zijn een keer.
 5. Nu weer elk sluit de uiteinden door een gat en trek deze helemaal door, zodat ze elegant hangen.

Sjaal - de verborgen knooppunt

 1. Neem de doek om een ​​sjaal samen en nemen deel in het centrum van een losse knot.
 2. Leg de sjaal om je nek, zodat de knoop is aan de voorkant. Steek de uiteinden een keer om je nek.
 3. Plaats nu snijdende ene uiteinde door de knoop lijn en dan de andere, zodat elk.
 4. Trek nu de uiteinden nog steeds zo sterk als je wilt.

Wickeltechnik keten

 1. Neem de doek om een ​​sjaal elkaar en neem een ​​lange schakelketting. Maar je moet hebben goede verbindingen via welke u kunt de sjaal trekken.
 2. Begin nu, de sjaal te trekken via de links in de keten van de keten om te vergrendelen. Laat altijd een paar leden uit.
 3. Na weer aangekomen aan de andere kant aan de bovenkant sluiting, zet de ketting om zijn nek en bind de sjaal zodat het niet kan glijden.
 4. U kunt ook verplaatsen door de leden van de sjaal, zodat de uiteinden van de sjaal verdwijnen dan volledig in de ledematen; maar dat is iets fisselig, zou je een pincet nodig om de laatste kort stukje door een lid te krijgen.

Tags: Mode, servetten, accessoires, sjaals, verpakken technieken

Gerelateerde Artikelen aan Winding-technologie voor het geluid - een gids

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden