May 30
WhatsApp gebruiken op de PC - dus slaagt's
02:20

 • Start een groepschat Wanneer WhatsApp - zo leuk ...
 • Gebruik Whatsapp en Heru ... - Samsung Galaxy Ace
 • Gebruik Emoji in WhatsApp - de opvolger van de iPhone ...
 • Uploaden Android apps op de pc - hoe het werkt
 • Bij Whatsapp voeg een contact - Hier is hoe
 • Whatsapp geblokkeerd - zodat u het probleem op te lossen
 • Gebruik Tango app - hoe het werkt
 • Alternatieven voor WhatsApp - voors en tegens
 • "Laatst gezien" verbergen in WhatsApp - dus slaagt's


Video van Benjamin Elting2: 20

Als u de gratis app "WhatsApp" te gebruiken op uw mobiele apparaat of het gebruik in de toekomst regelmatig, kunt u nu gebruik maken van uw PC via de Messenger. Alles wat je nodig hebt is een gratis software die verschillende Android apps emuleren, zodat u kunt repliceren op uw computer. De installatie en werking van de freeware is net zo eenvoudig als het versturen van korte berichten via WhatsApp.

Meer video's op het onderwerp

 • 03:16

  WhatsApp geïnstalleerd voor Mac - Hoe werkt het?
 • 01:43

  WhatsApp gebruiken voor computer - hoe het werkt
 • 01:19

  Gebruik WhatsApp voor Android - hoe het werkt


WhatsApp de computer

De gratis Messenger "WhatsApp" is eigenlijk alleen nuttig voor mobiele apparaten en kan gebruikt worden in principe op alle besturingssystemen, dwz zowel op apparaten die draaien op Apple iOS, Blackberry OS, Symbian of Android, alsook met de Windows Phone.

 • Echter, moet u het programma aan te brengen is ook gratis, "BlueStacks App Player" de mogelijkheid van verschillende Android apps op uw pc up and running. Deze omvatten, bijvoorbeeld, Talking Tom 2, snijd het, Evernote of zelfs WhatsApp.
 • Met WhatsApp Echter, je moet er rekening mee dat je niet hetzelfde kan gebruiken voor een mobiele telefoonnummer van de software. Dus als je de PC-programma gebruiken voor uw smartphone nummer, kunt u niet dezelfde app op uw smartphone, maar zou hebben om het apparaat te controleren.
 • De software werkt op een overeenkomstige wijze als een platform voor verschillende toepassingen. Na de installatie vindt u een overzicht van de verschillende apps die kan worden geëmuleerd met het programma. U hoeft alleen de gewenste app, downloaden te selecteren en vervolgens äähnlich dit, gebruiken als op uw mobiele apparaat.
 • Aangezien dit zowel in het programma, alsook de aangeboden applicaties vrij software, zijn er geen problemen.

Installatie en instellingen op de PC

Zodat u kunt via de gratis app WhatsApp sms te sturen naar uw pc, moet u de BlueStacks App Player eerst installeren, downloaden WhatsApp en dan het opzetten van optimaal, maar je hoeft te doen alleen bij het eerste gebruik.

 1. Noem het in eerste instantie aangeboden BlueStacks de download pagina van de App Player op.
 2. Klik op de grote groene knop "Nu downloaden" en bevestig, indien nodig, te downloaden in uw webbrowser. De setup-bestand is ongeveer 128 MB, dus het downloaden kan enkele minuten duren.
 3. Open vervolgens het gedownloade MSI-bestand met een dubbelklik om de installatie te starten.
 4. Zet een op "Ik accepteer de voorwaarden ...", klik op "Next" en vervolgens op "Install".
 5. Nu moet je wachten slechts ongeveer een minuut, totdat de installatie is voltooid, dan automatisch de App Player is gestart. Klik toch slechts één keer op de installatie-wizard om dit met "Finish" te sluiten.
 6. Nu, ga je naar de App Player.
 7. Normaal gesproken zou je het rechterpaneel hebben "Voorgestelde Apps" om WhatsApp Messenger (groen pictogram met een witte telefoon ontvanger) te vinden. Als dit niet het geval is, klikt u op de rechterbovenhoek van de blauwe zoekknop en voer "WhatsApp" een.
 8. Klik nu met de rechtermuisknop op het pictogram van WhatsApp of het vinden van de juiste "WhatsApp Messenger" op "Install".
 9. Nu is de gratis app is gedownload, die op een hoogte van ongeveer 7 MB slechts een paar momenten zou moeten duren.
 10. Wacht tot de auto-run installatie uit ("Installatie"), en sluit het zoekvenster, eventueel met de ronde cross-knop, die kan worden gevonden in de rechterbovenhoek in de zoekopdracht.
 11. Maak nu een klik op de "WhatsApp" die kan worden gevonden in het belangrijkste gebied en in de tribunes, onder de naam "Installed".
 12. Klik op "Akkoord en doorgaan" en wijzig met "uw land" de selectie naar "Duitsland". U kunt ofwel naar beneden scrollen of er net boven het type in "Duitsland".
 13. Voer nu uw mobiele nummer. Dit kan worden gewezen op de onderliggende toetsen of de nummers die gevonden kunnen worden op uw karakter en niet het numerieke toetsenbord.
 14. Klik op "OK", controleer uw registratie code opnieuw en dan weer verder met "OK" voortgezet.
 15. Nu een SMS naar uw telefoon, die kan oplopen tot tien minuten verzonden. Dit omvat een code die je vervolgens naar de App Player te voeren. Pas op dat je niet anders voorschrijven u opnieuw uitvoeren van de verificatie of het moet terug worden opgeroepen.
 16. Voer nu uw gewenste naam die u wilt gebruiken, en voeg optionele voeg een profiel foto, door te klikken op "toevoegen" in de linkerbovenhoek.
 17. Als u wilt een snelkoppeling op het bureaublad van WhatsApp te maken, verwijder het rechter paneel het groene vinkje.
 18. Rechtsboven, klik op "Next".

Nu u hebt ingesteld WhatsApp voor uw pc en kan nu gratis berichten sturen naar uw contacten, mits ze ook gebruik maken van WhatsApp. Als u alle contacten moet zien, zou je dit nog toevoegen door linksonder open het menu (ronde pictogram met een aantal bars), op "Contacten", selecteer vervolgens weer het menu en ofwel "Nieuw Contact", "accounts" gebruiken of "Import / Export".

Tags: Internet, software, WhatsApp, app, SMS

Gerelateerde Artikelen aan WhatsApp gebruiken op de PC - dus slaagt's

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden