May 31

De wettelijke ziektekostenverzekering voor zelfstandigen is een van de twee manieren om te verzekeren dan uw eigen baas. In vergelijking met een particuliere verzekering kunt u profiteren en vaak je moet blijven, zelfs in de wettelijke fonds. Dus dat werkt, moet je vooral formele regels te overwegen en meedoen in een keer correct weer.


Wettelijke ziektekostenverzekering voor de zelf - instructies zich


De wettelijke ziektekostenverzekering voor de self-join.De wettelijke ziektekostenverzekering voor zelfstandigen is een geweldige manier om verzekerde zonder sociale verzekering baan te blijven. Het is belangrijk dat u de overgang naar het nieuwe openbare ziekteverzekering formeel correct te ontwerpen.

De eisen voor de wettelijke ziekteverzekering

  • Het is altijd de moeite waard om de prijzen van de wettelijke en particuliere verzekeringen vergelijken, alvorens te beslissen om de volksgezondheid verzekering te sluiten. Goede redenen voor de zogenaamde vrijwillig lidmaatschap in de wettelijke ziekteverzekering kan bijvoorbeeld mitzuversichernde familieleden die hier ook worden gedekt gratis. Zelfs als je ouder bent of al reeds bestaande voorwaarden, is het vaak te duur is privé.
  • Om bij alle verzekerden onder de wettelijke zorgverzekeraar te mogen moeten aan bepaalde eisen aan zichzelf. Zij moeten zijn ofwel reeds verzekerd in de afgelopen vijf jaar een totaal van 24 maanden of onmiddellijk vóór de toetreding ten minste 12 maanden in een wet. Maar men heeft ook een wettelijke verzekering als student of werkloos of coinsurance over de familie. Merk op dat als je streeft naar een vrijwillig lidmaatschap deze tijd.
  • Ook moet u een aanvraag hebben ingediend voor toelating als vrijwillig verzekerde binnen drie maanden na het verstrijken van uw huidige verzekering. Deze periode Niet te missen en moeten handelen op tijd opnemen.

Een aanvraag voor het lidmaatschap als een zichzelf

De wettelijke ziekenfonds kan niemand weigeren en je moet dus u zeker verzekeren, zolang je hebben voldaan aan de formele vereisten.

  • Na de inkomensgrens van € 3000, worden uw bijdragen anders en in tegenstelling tot de verzekering in een baan moet je ook de bijdrage van de voormalige werkgever als volledige bijdrage als percentage van de maximale bijdrage te betalen berekend. Als u een lager inkomen kunnen aantonen, wordt u ingedeeld in een lagere categorie en in het beste geval in de minimale bijdrage. Deze bijdragen moeten berekenen op voorhand en het schema tijd financieel.
  • Lidmaatschap u rechtstreeks van toepassing zijn op de verzekeringsmaatschappij van uw keuze. U hebt de keuze tussen alle wettelijke zorgverzekeraars die u informeren op locatie, telefonisch of schriftelijk dat u wilt een zelfstandige vrijwillig er verzekeren.
  • Dan zult u worden verzonden dat u moet invullen en terug te keren zo snel mogelijk en vul een aanvraagformulier. Boven alles, moet je nauwgezet informatie over uw inkomen en werktijden te maken.
  • Verander de ziektekostenverzekering kunt u vrijwillig verzekerd als de manier waarop de vroegste na 18 maanden of met een bijzonder recht van beëindiging, voor. Voorbeeld, in post veranderingen.

Daarna wordt u geïnformeerd slechts ongeveer uw succesvolle opname en het zal worden voorzien van het niveau van de toekomstige bijdragen. Al heb je in de wettelijke ziektekostenverzekering voor zelfstandigen ingevoerd.

Tags: verzekeringen, ziektekostenverzekering, de wet, ziekteverzekering

Gerelateerde Artikelen aan Wettelijke ziektekostenverzekering voor de zelf - instructies zich

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden