May 31

Zeker je hebt vaak gehoord van de termen werkdagen en werkdagen. Er is een verschil dat niet algemeen worden gedefinieerd. Welke dagen als werkdagen worden beschouwd, kan variëren van bedrijf tot bedrijf.


Werkdagen vs.  Werkdagen - zodat u vertellen het verschil


In het kantoor wordt gewoonlijk werkt alleen op weekdagen.Werkdagen en werkdagen zijn niet hetzelfde. De werkdagen zijn vastgesteld, de werkdagen zijn aan de andere kant individueel gecontroleerd door de vennootschap. Er zijn boerderijen, waar mensen werken alleen op weekdagen, en die waarin buiten de werkdag op werkdagen.

Werkdagen zijn vastgesteld

  • Naarmate de dagen zijn werkdagen in Duitsland van maandag tot zaterdag. Dit is stevig gedefinieerd in de federale feestdagen Act. Zon- en feestdagen zijn niet werkdagen. Op deze dagen, mag geen verlof worden genomen en zijn er beperkingen in het openbare leven. Deze hebben betrekking op de Shop Hours Act en ook het rijden op de wegen van vrachtwagens.
  • In veel bedrijven, vooral in de ambachten en beroepen, de zaterdag wordt niet beschouwd als een werkdag. Op deze dagen helemaal niet of alleen in de ochtend werkte. Deze bepaling heeft ook betrekking op kleinere winkels die gevestigd zijn in stadscentra

De werkdagen worden bepaald door het besturingssysteem

  • Werkdagen zijn werkdagen meestal. Dit geldt echter niet voor alle sectoren. Er zijn meer en meer bedrijven die ook werken op zaterdag en feestdagen. Toch moet u op deze dagen te nemen geen vakantie.
  • Of de zaterdag is een werkdag of niet, bepaalt de operatie. Als u een 5-daagse week, maar nog steeds actief in shifts, krijg je voor elke dag dat je hebt gewerkt op een weekend of vakantie, midweek dag. Sommige bedrijven bieden ook de uitbetaling van overuren. Op zaterdag moet je nemen in een 5-daagse week niet vertrekken.
  • Heeft u een 6-daagse week, moet je nemen op zaterdag vakantie, omdat deze voor u zijn dagen werken. Een 7-daagse week is niet toegestaan, voor elke zondag en vakantie, waar je werkt, krijg je een vrije dag of betaalde overuren.

Tags: Professioneel, werkdagen, het werk

Gerelateerde Artikelen aan Werkdagen vs. Werkdagen - zodat u vertellen het verschil

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden