May 30

Als u het gemiddelde aantal werkdagen in de maand te berekenen, vindt u een aantal problemen ondervinden, aangezien dit aantal varieert van jaar tot jaar en is ook afhankelijk van het land en de sector waarvoor u dit wilt berekenen.


Werkdagen van de maand - het gemiddelde aantal om zo te berekenen


Blijf op de hoogte van de werkdagen van de maand.Werkdagen en werkdagen

Merk op dat de werkdagen en werkdagen zijn niet hetzelfde in de berekening.

  • Werkdagen zijn dagen waarop volgens de wet moet zonder beperking worden uitgevoerd, meestal dus elke dag, behalve op zondag en feestdagen (maandag tot zaterdag).
  • Werkdagen zijn de dagen waarop wordt meestal werkte eigenlijk. Afhankelijk van de industrie, is dit van maandag tot vrijdag of maandag tot en met zaterdag.
  • Sinds het jaar hebben 52 weken en 2 dagen, het hangt ook af van hoeveel zondagen waren in het jaar, dwz met 2 weekdagen vallen de twee extra dagen. Een jaar kan dus 52 of 53 zondagen zondag.
  • Omdat de vakantie regelgeving in de verschillende deelstaten verschillend zijn, moet u ook de staat van waaruit u wilt de gemiddelde arbeidstijd dagen te berekenen per maand weten. Alleen Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Dag van de Arbeid, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, de Duitse eenheid Day, 1e en 2e Kerst zijn uniform federale feestdagen. Afhankelijk van de staat, zijn er meer dan deze 9 feestdagen.

De enige veilige formaat dat je hebt is dat een jaar heeft 12 maanden.

Om het gemiddelde van de maand te berekenen

  • Een ruwe schatting, kun je verwachten dat 365 dagen per jaar, waarvan er 52 op zon- en feestdagen 9. In industrieën, waarbij werkt ook op zaterdag, is de verklaring niet afwijken van de weekdagen. De jaar voor 365-52-9 werkdagen, die ook overeenkomen met de dagen, namelijk 304 dagen, hetgeen overeenkomt met 25,3 dagen van de maand. Dit wetsvoorstel kan beginnen in de detailhandel bijvoorbeeld. Statistieken die meer dan 22 werkdagen per maand te identificeren, zijn altijd gebaseerd op werkdagen = werkdagen, dwz op sectoren is waar ook gewerkt op zaterdag.
  • De berekening ziet er anders uit wanneer u niet werkt op zaterdagen meestal, in het geval u verwachten 365 dagen - 52 zondagen - 52 zaterdagen - 9 vakantie = 252 dagen, dwz 21 werkdagen.

Meestal verwachte 21,5 of 21,6 werkdagen per maand, want meestal vallen altijd een aantal feestdagen op zaterdag of zondag. Vakantie vallen niet in deze berekening, omdat het gaat om de dag in de opname van werkdagen wordt normaal gewerkt.

Tags: Beroep, gemiddelde, maandelijks, werkdagen

Gerelateerde Artikelen aan Werkdagen van de maand - het gemiddelde aantal om zo te berekenen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden