May 30

Nieuwe haarkleur en je wenkbrauwen niet meer geschikt om? Of heeft u andere redenen waarom u wilt uw wenkbrauwen kleuren? Wenkbrauw en natuurlijk zo te handelen, is heel eenvoudig.


Wenkbrauwen verven - zodat ze er natuurlijk uitzien


Om wenkbrauwen ook aanpassen om te kijken. © Albrecht_E._Arnold / PixelioWat je nodig hebt:

 • Voorgemengde wenkbrauw kleur, een tint lichter dan de haarkleur
 • Wattenstaafjes
 • Oude borstel van mascara
 • Beker
 • Zeep
 • Voedende crème

De natuurlijke wisselwerking tussen haarkleur en wenkbrauw

 • Van nature haarkleur en de wenkbrauwen in dezelfde kleur. Er is noch vrouw noch man, die donkerbruine wenkbrauwen, maar lopen rond met heldere blonde manen, alsof de natuur soms iets verkeerd had zijn toevlucht.
 • Wat de natuur schept, de mens creëert: Er zijn talloze vrouwen, die hun eigen haarkleur doet u en welke kleur bijvoorbeeld blond, of Spice up je look met verschillende kleuren niet passen .. Als je kijkt naar hen in het gezicht, zie je op het eerste gezicht dat ze worden gekleurd. De nog donker bruine wenkbrauwen verraden het.
 • Om deze onaangename spel van kleuren te veranderen, kunt u hun wenkbrauwen. Hiervoor moet je niet eens naar de kapper. Wenkbrauw kleur is veel makkelijker dan je denkt.

Het is gemakkelijk om uw wenkbrauwen

Voordat u aan de slag met de kleuren: Dear iets lichtere kleur, want donkere rotsen zoals gebruikelijk. Het zou je gelukkig maken niet een te donkere kleur te kiezen en daarna hebben om rond te lopen met te donkere wenkbrauwen.

 1. Voer de wenkbrauw kleur in een kleine container, kan het een oude, aangespoeld uit yoghurt kopjes, zodat u de kleur gezien beter.
 2. Breng vervolgens het wenkbrauwkleur met een wattenstaafje gelijkmatig en laat de wenkbrauwen. Als er iets misgaat, kunt u de verf te verwijderen met een vochtige doek.
 3. Verdeel de verf met lichte druk met een oude borstel van mascara, zodat de kleur beter wordt verdeeld.
 4. De reactietijd moet een minuut is de eerste keer verven zijn. Zo bent u aan de veilige kant, voordat er lelijke verrassingen.
 5. Was de verf met een beetje zeep en een vochtige doek. Dan weer wrijf het met schoon water en een doek, zodat het laatste overblijfsel van de verf wordt verwijderd.
 6. De huid rond de wenkbrauwen zeer gevoelig derhalve een voedende gezichtscrème dient hier te worden toegepast, zodat het mogelijk rode huid kan herstellen.

Als het resultaat van de verven te helder zijn, herhaal rustig de toepassing en controleer de kleur van de wenkbrauwen te handelen een beetje langer.

Tags: Schoonheid, kleuren, haarkleur, wenkbrauwen, wenkbrauw kleur, mascara

Gerelateerde Artikelen aan Wenkbrauwen verven - zodat ze er natuurlijk uitzien

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden