May 30

Om gezondheidsproblemen te voorkomen, niet alleen beweging is belangrijk. Zelfs slapen helpt. De Wenatex Slapen System biedt u de benodigde producten. Verschillende items, zoals matrassen en kussens om u te helpen rustige nachten door te brengen.


Wenatex - informatie over het systeem slaap


Gezonde slaap is belangrijk voor het lichaam.Is uw matras te zacht of te hard en een goede nachtrust is niet mogelijk? Dan heb je al nagedacht over een vervanging bepaald. Het Wenatex slaapsysteem laat zien dat niet alleen kan helpen een perfecte matras voor een gezonde en rustgevende slaap. Andere componenten, zoals een gezonde bedframe of matras pads, zorgen voor een goede nachtrust's.

De Wenatex Sleeping System - Onderzoek voor een gezonde slaap

Jarenlange samenwerking met wetenschappers en slaap onderzoekers heeft geleid tot het assortiment, dat Wenatex biedt. U krijgt hier een orthopedisch slaapsysteem.

  • Een innovatie is het gebruik van zilver. Even uniek is de verwerking van geneeskrachtige kruiden, die ook een positief effect hebben op het slaappatroon.
  • Een negatief aspect van de producten van Wenatex is dat geen tests beschikbaar. Noch Stiftung Warentest nog Ökotest ooit een Wenatex matras onder de loep genomen. Er is enige klant meningen, maar variëren. De zeer hoge prijzen, volgens sommige klanten verhouding tot kwaliteit. Echter, er zijn veel positieve adviezen. Deze staat dat het gebruik van kruiden en zilver heeft een positief effect op een rustige slaap. Alleen al om die reden is de prijs gerechtvaardigd is. Aangezien het slaapsysteem bestaat uit verschillende onderdelen, kan een volledige overname zeer hoog geprijsd.

Sommige product voorbeelden van Wenatex

  • Onder de vele producten voor het Wenatex slaapsysteem is er bijvoorbeeld de SilverMed luxe matras. De eigenschappen van zilver, zowel in therapeutische en medisch gebied reeds bekend op het moment van de Romeinen. Tegenwoordig wordt het metaal bijvoorbeeld wondverbanden voor gebruik. Dit heeft het bedrijf gebruik gemaakt van de speciaal ontwikkelde Silver vezels verweven met de matras met een textielvezels. Hierdoor kan het metaal voortgebracht om alle lichaam. Dit moet waarborgen dat een remming van bacteriën en ziektekiemen binnenkomen en Faserkomibnation handelt ook geur. De matras heeft 5 comfortzones. Je lichaam is zacht, waarbij het noodzakelijk is, en de rug wordt ondersteund waar het gewenst is. Zo'n matras zal kosten in het formaat 90 x 190 cm ongeveer 800 €. Je krijgt ze in elke gewenste grootte.
  • Een ander product is het uitgerust met een 17 alpine kruiden regeneratie inlay. Het wilgenbast, rozenblaadjes of brandnetels worden bijvoorbeeld gebruikt. Het inzetstuk wordt geplaatst tussen het matras en het deksel. Door je lichaam warmte aan de etherische geuren te ontsnappen tijdens de slaap en moet dus zorgen voor een goede nachtrust. De borg kan worden gekocht tegen een prijs van ongeveer 500 €.
  • De producten van Wenatex krijgen door middel van direct contact in combinatie met een zogenaamde slaap overleg dat aan uw behoeften bepaalt. Zelfs gedeeltelijk Vohrführ- en verkoop events worden uitgevoerd, waar u het item kunt aanschaffen. Sommige items zijn ook beschikbaar op internet veilingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Salzburg. Een Duitse dochteronderneming is gevestigd in Hannover Langenhagen.

Het volledige assortiment te introduceren, zou hier in detail te zijn. U kunt bij Wenatex Aanvraag voor informatie over het gehele slaapsysteem. (Prijspeil 2014)

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Wenatex - informatie over het systeem slaap

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden