May 30

In het algemeen leert uw kroost tussen de 5e en 7e maand van het leven weet dat de eerste niet-melk food. De ervaring leert dat zoete proeverij groenten in baby's een hit. Maar wat rassen zijn het meest geschikt voor de voeding van uw kind?


Welke groenten zijn geschikt zijn voor uw baby?


Wortelen proeven en wordt goed verdragen.Aanvaardbare groenten voor uw baby als een entry tarief

De eerste mash uw baby zou moeten bestaan ​​uit licht verteerbare groenterassen die niet opblazen. Met de consumptie van groenten uw kind krijgt gezonde vitaminen, mineralen, fytochemicaliën en vezels.

  • Als inleiding op plantaardige wortelen zijn beste bewezen. Deze groente is goed verdragen en is meestal te vinden in de meeste baby's zeer goed ontvangen. Wortelen bevatten beta-caroteen belangrijk en ook leiden tot een opgeblazen gevoel.
  • Wilt u uw kleine gastronomische smaken meer groenten, pastinaak zijn een goede keuze. Pastinaak zijn een gezonde winter groenten met een zoete en aromatische smaak en een goede tolerantie. Dit ras is rijk aan kalium en zink en vitamine A, E, C en foliumzuur. Als een aanvaardbaar groenten geldt ook voor de pompoen. Neem hier de beste variëteit Hokkaido.
  • Aardappelen zijn een van de zetmeelrijke, gezonde bijgerechten, die u de bouillon kunt combineren. Aardappelen zijn laag in calorieën, verzadigd goed en niet een opgeblazen gevoel veroorzaken. Gebruik voor het opstellen van de baby maaltijd alleen zacht gekookte aardappelen. Voordat moet u de groene vlekken en giftige ziektekiemen te verwijderen.

Geschikte groenten uit de 8ste maand

Heeft uw baby gebruikt om de groente-inname, kunt u meer groenten te bieden. Vanaf de 8ste maand courgette, zijn broccoli, bloemkool, erwten, spinazie en aubergine ook aanbevolen.

  • Begin geleidelijk met de introductie van een nieuw type groente. Smaakt de groenten en het is goed verdragen, kunt u het menu van uw kleintje met het andere soort te verrijken.
  • Controleer de groenten in uw kind over de verenigbaarheid ervan. Dus een opgeblazen gevoel kan optreden in het bijzonder na de consumptie van broccoli, bloemkool en erwten.
  • Er is enige onenigheid tussen voedingsdeskundigen over de tijdelijke invoering van de courgette. Is Zucchini geschikt als instapmodel groenten of niet? Courgette is een gezonde, milde en voorzitter regulerende type groente in principe. Maar de beker van deze groente is moeilijk te verteren en vaak belast de delicate maag. Daarom moet u de groenten bieden uw nakomelingen tot de 8e maand.
  • Verdraagt ​​uw kind geen wortelen, courgettes is fijn gepureerd, maar een alternatief, zolang dit geen problemen met de spijsvertering.

Sommige baby's hebben in principe een afkeer van een speciaal soort groente. Forceer op het voedsel van uw kind. Over een variëteit later tegelijkertijd.

Tags: groenten, voeding, babyvoeding

Gerelateerde Artikelen aan Welke groenten zijn geschikt zijn voor uw baby?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden