May 30

De oogkleur kan niet worden veranderd - maar wie wil veranderen, kan helpen met gekleurde contactlenzen. Voordat u kiest voor gekleurde lenzen, maar u moet weten over een paar dingen en om twee keer na te denken over welke kleur het meest geschikt is.


Welke contactlenzen kleur past bij mij?  - Een Decision Support


Gekleurde contactlenzen zijn een mooie vrouwBelangrijke informatie over gekleurde contactlenzen

Gekleurde contactlenzen hebben hun charme - hetzij aan de eigen oogkleur te versterken of te bevorderen als partij gag, een geheel ander uiterlijk. Vooral in de vraag zijn bijvoorbeeld, ogen van de kat, die een zeer exotische look te geven.

  • Gekleurde lenzen zijn er deels al kopen in drogisterijen. Als u niet lenzen in het dagelijks leven te dragen, maar u dient zich te onthouden - te hoog is het risico dat de lens niet optimaal passen in uw oog en schade in het ergste geval leiden. Boven alles, kan een te strak fit onaangename gevolgen leiden. Ga daarom beter een opticien of oogarts en laat u adviseren welke lens vorm het beste past voor uw ogen. De opticien kan laten zien hoe te plaatsen en verwijderen van de lenzen ook - voor beginners, de techniek kan heel ingewikkeld zijn en voor wanhoop.
  • Zelfs als je slechts kort en zelden dragen de kleur lenzen - hygiëne is belangrijk. Verwijder de lens met schone handen. Draag de lenzen in geen geval langer dan aangegeven, zodat er geen uw ogen beschadigen. Gekleurde contactlenzen worden vaak gezien als het besteedbaar lenzen die moeten worden genomen soms maar een paar uur.

Wees voorzichtig met ingang lenzen - Rijden wordt verboden, als uw gezichtsveld is te beperkt.

Welke kleur past?

Kortom, hoe donkerder je eigen oog kleur, hoe moeilijker het is om een ​​opvallende kleur effect te bereiken. In een bijzonder heldere Iris heeft u de ruimste keuze. Om frustratie te voorkomen, moet u de lenzen kopen van een opticien, van hen kan het monster uit te voeren.

  • Een totaal nieuwe oogkleur is aantrekkelijk, maar het moet passen bij uw type, vooral als de kleur is natuurlijk. Als je oog make-up te gebruiken, moet worden afgestemd op de contactlens kleur. De rest van je outfit moet in overeenstemming zijn. Turquoise lenzen geven je een koele uitstraling, grasgroen of gouden lenzen te laten verschijnen warmer.
  • U kunt ofwel nauw coördineren je outfit kleur aan uw lens kleur of bereiken bijzonder sterke effecten door middel van complementaire contrasten: stralen laat Rood haar en rode bruine oogschaduw bijvoorbeeld groene ogen duidelijker. Denk er eens over heel goed voor het effect dat u wilt bereiken en als het stoort u wanneer uw oogkleur wordt erkend als onecht.

Tags: Schoonheid, oog, Kleurenfoto, oogkleur

Gerelateerde Artikelen aan Welke contactlenzen kleur past bij mij? - Een Decision Support

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden