May 30

Bake pizza zelf is leuk. Dat is de perfecte bloem voor pizzadeeg hangt af van uw voorkeur op de bodem en de korst.


Welke bloem voor Pizzagteig?  - De beste rassen


De perfecte pizzadeeg vergt geduld en de juiste bloem.Om pizzadeeg en de perfecte maaltijd te bereiden de entwine deeg minstens zo vele mythen als er pizza varianten perfectioneren. Om een ​​goede deeg en uithoudingsvermogen tijdens het kneden en rijzen van het deeg komen rond, maar zelden. Zeker kunt u rekenen op deeg of beslag mixen, wat uw werk een beetje makkelijker. De manier van bakken een rol speelt in de smaak, want pizza gebeurt best in een stenen oven met hout verwarming. De hoge temperaturen en direct contact met de vuurvaste stenen die deel uitmaken van een pizza-oven, de bodem bakt snel, scherp en met de typische stenen oven smaak. U kunt imiteren thuis deels met een pizza steen als uw oven zorgt navenant hoge temperaturen. Commercieel, kunt u speciale ovens te kopen voor de tafel, ofwel bakken mini pizza's of een gewone pizza met hoge temperaturen.

Welke maaltijd is het meest geschikt voor Pizza

Gewoonlijk pizza deeg van tarwemeel met een hoog gehalte van gluten, de kleefeiwit maakt u. Zoals in elk land andere tarwe rassen worden verwerkt tot meel, kunnen bloem met dezelfde of een soortgelijke naam verschillende bakken eigenschappen hebben. De bodem en het klimaat worden weerspiegeld in de kwaliteit van het meel. Voor meer rustieke pizzabodems vaak meel mengsel van verschillende rassen en de Ausmahlgraden (referentienummers als 405, 550) wordt gebruikt. Spelt meel heeft een hoger gehalte aan gluten, is daarom ook geschikt voor gistdeeg en breng een licht nootachtige smaak met.

Meel normale tarwe maakt goed deeg

Er is niets dat je Maak een gistdeeg van meel 405er normaal voor uw pizza. Het deeg vervolgens komt grotendeels overeen met het deeg, kunt u kopen een kant-en. Geef een beetje meer gist Teigansatz en laat gaan deze lange, krijg je een dikke bodem zoals u het weet van American Pizza. Met minder gist, het deeg is dun en krokant.

De meeste belangrijke en handzamer meel voor robuuste pizzadeeg

Als u gebruiken in plaats van conventionele 405er huishoudelijke meel meel zoals type 550, 812 of 1050 van de pizza korst is rijker in smaak en hogere kwaliteit. In deze soorten meel significant meer mineralen zijn inbegrepen. In een soort meel 812, zie overeenkomend met 100 gram bloem ongeveer 812 milligram van mineralen. Echter, het meel donkerder de vezels bevatte. Het deeg werkt harder en langer verzadigd.

Pizza zoals in Napels met Tipo 00

Napels wordt beschouwd Geburtststätte van Pizza. Vragen waar een pizza maker na zijn maaltijd, zal hij waarschijnlijk 'Farina Tipo 00 "aanbevelen wat" meel van het type 00' betekent. Het meel is vergelijkbaar met de Duitse 405er-tarwebloem, maar bevat aanzienlijk gluten aandelen. Dit maakt het deeg zeer dun uitgerold zonder weer bij elkaar te trekken. Vergelijkbare woningen heeft de Canadese Manitoba meel. Idealiter, een bloem voor pizza deeg heeft een goede deel van de 12,5 en 14 procent. Afhankelijk van de pizzabakker je wilt, als je het vertelt je vinden meel mixen en recepten die niet te verwaarlozen invloed op de smaak van de pizza.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Welke bloem voor Pizzagteig? - De beste rassen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden