May 31

Hair is zeer gevoelig en dit is wanneer ze bijzonder nat. Daarom moet je aanpassen aan het haar zeer zacht slapen, anders dreigt gespleten haarpunten, die niet gerepareerd. Maar wat kapsel is het meest geschikt voor nat haar om te slapen?


Welk kapsel voor nat haar om te slapen?


Nat haar kan snel slijten in bed.Wat je nodig hebt:

 • Kam
 • Handdoek
 • Haarband

Hoe moet je naar bed gaat met natte haren

Over het algemeen is het om zeer schadelijk gaan slapen met nat haar, want vooral als het nat is de haren van de mensen zijn zeer gevoelig, omdat de poriën open zijn en snel kunnen verdelen in wrijving. Het resultaat is gespleten punten, die niet kan worden hersteld.

 • De gezondste manier voor je haar om deze voor het slapen gaan is droog. Föhnen het haar droog of laat het lucht drogen natuurlijk.
 • Tijdens het slapen de haren wrijft met elke beweging op het kussen en dit is zeer schadelijk in nat haar. Om deze wrijving te verminderen, kunt u uw haar wikkel in een handdoek.
 • In het algemeen, moet u ook uw kussen te beschermen met een handdoek, omdat het haar is vocht op het kussen, waardoor ze opslaat. Dit betekent dat je de hele nacht slapen op een vochtige kussen.
 • Als je niet meer maken het drogen van het haar voor het naar bed gaan, gaan, moet u het haar te binden los, omdat dat de wrijving oppervlak vermindert. Maar het haar droog zeer slecht op de gekoppelde toestand, zodat het kan zijn dat deze morgen nog nat zijn.

Welke kapsels stylen van het haar 's nachts

Vooral vrouwen met een zeer glad en dun haar kan je haar 's nachts te geven door bepaalde kapsels sommige momentum voor de dag.

 1. Hiertoe dient u het haar na het weer koud wassen spoelen, want dan sluiten de poriën en het haar is niet zo gevoelig.
 2. Kneed voorzichtig droog het haar met een handdoek en borstel het goed door. Geschikt hiertoe een grote gekartelde kam, omdat dit zachter voor het haar.
 3. Nu moet je het haar vlechten op een of meer vlechten. Door de vaste locatie bij het drogen van het haar krijgt golven verder in een droge toestand, waardoor het kapsel veel beweging en momentum. Hoe meer vlechten plat, hoe sterker het haar is gekruld.
 4. U kunt dit effect met een beetje mousse verbeteren, omdat dus houd de golven zelfs langer.

Tags: Schoonheid, haar, slapen, haarverzorging

Gerelateerde Artikelen aan Welk kapsel voor nat haar om te slapen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden