May 31

Een kapsel voor 14-jarig meisje, kunt u gemakkelijk zelf maken. Bijvoorbeeld, als een gevlochten haar haar of krullend Seitenzopf? Beide zijn kapsels die goed geschikt is voor dagelijks gebruik zijn.


Welk kapsel voor meisjes met 14? - Fesche ideeën om je eigen te maken


Met een krultang om een ​​zwierige kapsel stylen.Wat je nodig hebt:

 • Haarspelden
 • gevlochten haar band
 • elektrische haar krulspelden of een krultang

Herrichten Een zwierig meisje kapsel met vlechten

Als u op zoek bent naar een kapsel voor 14-jarige meisjes, die u zelf eenvoudig kunt aanpassen, een zwierig gevlochten haar haar is precies goed.

 1. Voor de vlechten in moet u eerst een scheiding in het midden te verwijderen.
 2. Verbreken Nu met een staart kam alle haartjes die zich in de voorkant van je oren, en steek de achterste haar dan voorlopig met een bobby pin aan de achterzijde.
 3. Plat nu met de voorste haren naar rechts en links, respectievelijk een vlecht. Om dit te doen, verdeel het haar in drie onderdelen, en plaats vervolgens de linker en rechter streng over het midden streng liggen achter elkaar.
 4. Plaats nu beide vlechten over aan je geest en sluit de twee vlechten daarna met een bobby pin. Haarspelden zijn bijzonder geschikt vanwege de flexibiliteit.

Een ander kapsel voor 14-jarige meisjes, waardoor u snel kunt imiteren

Voor ook erg goed krullende kapsels 14-jarige meisje.

 1. Om de casual kapsel te imiteren, moet u eerst een elektrische krulspelden of een krultang. Met deze tool, moet je nu stijl van uw haar krullend vol.
 2. Waarna je een gevlochten paardenstaart houder gemaakt van synthetisch haar op je hoofd en positie kan sleep het zodat de gevlochten voorzijde rust veel op je hoofd.
 3. Neem nu een krullende streng op links of rechts aan de voorzijde en bind de andere haar naar de andere kant over. Houd het haar zo losjes mogelijk met een haar band samen. Dus het haar opvalt zelfs meer, kunt u haarbanden, die zijn geborduurd met pailletten of voorzien zijn van kunstmatige bloemen te gebruiken.

Tags: Schoonheid, haar, vlechten, meisjes, haarstyling

Gerelateerde Artikelen aan Welk kapsel voor meisjes met 14? - Fesche ideeën om je eigen te maken

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden