May 30

Wei-eiwit is een wei-eiwit dat specifiek voor atleten consumeren opbouw van spieren en voor het verhogen van de efficiëntie. Voor een optimaal effect, moet je een aantal dingen te overwegen bij het nemen.


Wei-eiwit - de juiste inname


Eiwit ondersteunt training om de opbouw van de spieren.De beoogde gebouw spier kan worden bereikt door middel van een effectieve training in combinatie met een geschikt dieet. U kunt helpen met een wei-eiwit te breken door middel van een speciaal dieet. Door het nemen van sportvoeding vetverbranding wordt ondersteund. De wei-eiwit wordt verkregen uit koemelk. Het lichaam neemt zeer snel. De structuur van de spieren kan worden gericht.

De wei-eiwit biedt verschillende voedingsstoffen

 • Het wei-eiwit een hoog proteïnegehalte van 31,6 g in een gedeelte van 58 g. De energie-inhoud is 199,6 kcal. Bovendien heeft één portie bevat 8,4 g koolhydraten, 3,8 g vet en 4,1 gram vezels. Bovendien, Glutamine, acetyl-L-carnitine, groene thee-extract en vitamine C zijn opgenomen.
 • De producten zijn vrij van lactose en gluten, en kan ook worden gebruikt met een passende voedselintolerantie.

Het eiwit komt in drie verschillende manieren

De soort van het eiwit verschilt in de productie van elkaar:

 • Het concentraat wordt verkregen door ultrafiltratie. Het eiwitgehalte 30 tot 90 procent. Het concentraat zeker met een aangename smaak.
 • Het isolaat een proteïnegehalte van 90 procent. De extractie wordt uitgevoerd door microfiltratie of door een ionenuitwisseling methode.
 • Het winnen van de Hydrosylat treedt niet uit de wei, maar van het isolaat of concentraat. Voor het verkrijgen van een splitst enzymen. Deze producten hebben een boterachtige smaak.

Wei-eiwit komt in verschillende smaken

 • Wei-eiwit je krijgt van verschillende fabrikanten. Selecteer meerdere verpakkingen, zodat u altijd de wei-eiwit in voorraad.
 • U kunt kiezen uit verschillende smaken. Kies voor een neutrale smaak, als je het leuk vindt klassieker. Voor meer variatie, zijn er variaties van waaruit u kunt kiezen. Onder andere, de smaken chocolade, aardbei, Cookies en Cream of Vanilla zijn beschikbaar.

De inname is eenvoudig

 • U kunt gemakkelijk wei-eiwit: Voer de hoeveelheid poeder die wordt aangegeven op de verpakking, in een glas water of melk. Het poeder lost zeer snel en u kunt de shake snel nemen. Dit is de verhuizing mogelijk. Hiervoor kunt u afzonderlijke pakketten gebruiken, je gewoon oplossen in 300 ml water.
 • Neem de shake met melk een, voert je lichaam koolhydraten. Wilt u dit te voorkomen, moet je mengen de shake met water. Echter, de smaak is veel beter in combinatie met melk. U kunt ook mengen om de smaak en de gelijktijdige vermindering van koolhydraten, melk en water te verbeteren als je de Shake aanraken of schud zijn hand.
 • Schud het mengsel goed en drink het schudden. Een dagelijkse dosis van twee shakes worden aanbevolen. Drink een schudden in de ochtend en de tweede direct na het sporten of tussen de maaltijden.
 • Als alternatief zijn er ook eiwitten in tabletvorm. Dit is goed geschikt voor gebruik tijdens en na het sporten, als je niet de mogelijkheid om een ​​shake te mengen hebben.

Het eiwit is ook zeer geschikt voor het nemen van een dieet voor gewichtsverlies. U levert uw lichaam met waardevolle eiwitten. Hier, een handdruk heeft minder dan 200 calorieën. Je krijgt een optimale verzadiging en neem alleen waardevolle koolhydraten op. Dus je op geen vet en vetverbranding wordt optimaal bevorderd.

Tags: voeding, sport, eiwit, Training, spieropbouw, eiwitten

Gerelateerde Artikelen aan Wei-eiwit - de juiste inname

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden