May 30

Wegedoorn jelly werkt goed als een spreiding en is te wijten aan het hoge gehalte aan vitamine C ook heel gezond. Om deze jelly zelf te produceren, kunt u de vruchten te gebruiken van uw eigen tuin. Iets wat comfortabel, heb je het. Met het sap van de health food winkel


Wegedoorn jelly - dus de heerlijke spread zelf maken voort


Wegedoorn jelly bevat veel vitamine C.Wat je nodig hebt:

 • 3/4 liter van de duindoorn sap
 • 500g geleisuiker 2: 1 of 1 kilo geleisuiker 1: 1
 • 5 glazen
 • 1 pot
 • 1 theedoek

Om te slagen in de voorbereiding

 • Om uw duindoorn gelei fles later, moet u enkele glazen met schroefdop. Reinig deze bril zeer zorgvuldig, zodat u niet begint te schimmelen jelly later krijgen. Net voordat je de gelei te vullen in de potten, spoel de glazen weer met heet water en stel vervolgens ondersteboven op een theedoek, zodat het water kan opraken.
 • Voor uw duindoorn gelei U kunt vers fruit gebruiken dat je knijpen vóór de bereiding van gelei of koop de duindoorn sap in een health food winkel. Als je klaar-sap kopen, zorg ervoor dat het is ongezoet.
 • Als je alleen wegedoorn te zuur is, kan je hem kalmeren met andere sappen zoals appelsap, mengen. Over het algemeen moet je een 3/4 liter sap, van waaruit u kunt ongeveer vijf glazen duindoorn gelei te maken.

Hoe kunt u uw duindoorn gelei zelf maken

 1. Voer de duindoorn sap in een grote pot.
 2. Pour 500 g geleisuiker in een verhouding 2: 1 toe en meng het geheel: 1 of een kilo geleisuiker in een verhouding van 1.
 3. Set. De duindoorn gelei op het fornuis en breng het aan de kook Laat het koken voor ongeveer drie minuten borrelen.
 4. Maak vervolgens een korte instelling punt om te zien of uw duindoorn jelly later bepaald. Om dit te doen, een paar druppels van uw gelei op een koude plaat. Als deze druppels direct worden gepleegd, de rest van de gelei is moeilijk later.
 5. Vul dan de duindoorn gelei in de voorbereide glazen vol één. Sluit de potten direct en stel het voor een paar minuten op de kop. Dan kunt u omdraaien en laat afkoelen, de duindoorn gelei.

Uw voorraad op te slaan beste in de kelder of in een andere koude en donkere kamer. Er, de duindoorn jelly houdt één tot twee jaar. In het algemeen wordt aanbevolen altijd tot slechts een geringe hoeveelheid die wordt verbruikt in een paar maanden.

Tags: Huishouden, koken producten, sandwich spreads, vruchtensappen

Gerelateerde Artikelen aan Wegedoorn jelly - dus de heerlijke spread zelf maken voort

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden