May 30

Toen WD SES Device is een zeer nuttige hardware die afkomstig is van de fabrikant Western Digital. In detail, is er een externe harde schijf die is aangesloten via een USB-kabel op de computer. Onder de puur technische naam van de hardware verschijnt bijvoorbeeld in de Windows Device Manager.


WD SES Device - Nuttig


WD produceert externe harde schijven.De My Book Western Digital

  • Deze hardware is een externe harde schijf, die is gelegen in een zeer chique behuizing. De My Book door Western Digital in verschillende uitvoeringen (geheugen maten) is beschikbaar en kan gedaan worden door USB 2.0 of USB 3.0 kan worden aangesloten (afhankelijk van het model) met elke computer.
  • De externe harde schijf maakt een zeer veilige en robuuste indruk en neemt geen grote parkeerplaats. Online retailers zoals Amazon, dat bieden My Book 1, 2, 3 en 4 terabyte aan geheugen tegen redelijke prijzen. Natuurlijk kunt u de harde schijf te kopen in een winkel op het terrein.
  • Onder de voordelen van de My Book grenzen aan de grote ruimte bijzonder automatische backup en wachtwoordbeveiliging. Vanuit het Windows-besturingssysteem, wordt de hardware erkend als "WD SES Device" en ook wel aangeduid als het apparaat manager.

Wat u moet weten over de WD SES Device

  • Als u kocht een Western Digital My Book, kunt u het apparaat relatief eenvoudig in gebruik te nemen. De externe harde schijf moet worden aangesloten op een stopcontact en een USB-kabel op de computer. Als je eenmaal hebt ingeschakeld op de hardware, moet Windows de harde schijf merken en weergeven als een WD SES Device.
  • Geen automatische installatie van de driver, zodat u kunt laten Windows zoekt automatisch op het internet, natuurlijk. Ook suggereert dat projecten mislukken en de WD SES Device wordt zoals eerder vermeld met een uitroepteken in Apparaatbeheer van Windows, dus je moet handmatig ingrijpen.
  • Als (My Computer of Explorer) ten minste getoond het cd-station van de harde schijf in Windows, dus je kunt het openen en start de software SmartWare. Via dit programma, kunt u overigens ook back-ups uit te voeren.
  • Op de website van Western Digital Zoek alle aandrijving modellen in een overzicht en kan de hardware zeer eenvoudig te selecteren. Je zult ook alle nodige documentatie en downloads te vinden.

Tags: Computer hardware, geheugen, schijf, Western Digital

Gerelateerde Artikelen aan WD SES Device - Nuttig

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden