May 30

Heeft u een schip met een liter water voor hem, stel jezelf de vraag, hoeveel er te waterdruppels in. U kunt deze berekenen. De kwaliteit van het water gebruikt.


Waterdruppels: bedrag in één liter water - Analyse


De hoeveelheid waterdruppeltjes kan worden berekend op basis van de dichtheid.Waterdruppels als gedeelte van een chemisch element

  • Water uit de chemische elementen, zuurstof en waterstof. Het is de meest voorkomende verbinding op aarde.
  • Water is ook de enige link op onze aarde, die in de drie mogelijke toestanden van de materie: solid state als ijs, in de vloeibare toestand als water en in de gasvormige toestand als waterdamp.
  • Water heeft vele speciale functies. Eén is de dichtheid van water. Dit is bij 4 ° C en ten hoogste kleiner is, des te warmer of kouder het water. De dichtheid van het water, bij vastgesteld 4 ° C, ongeveer 1000 g / dm3 ,
  • Voor één liter water heeft een volume van 1 kg wordt bepaald. Werd beschouwd normale druk en de hoogste dichtheid in bovengenoemde 4 ° C Deze waarden moeten de basis te leggen, als je wilt om de hoeveelheid water druppels te bepalen in één liter water.

Hoeveel druppels in een liter water?

De berekening van de hoeveelheid water die gaat in een enkele druppel water is niet gemakkelijk, maar uitvoerbaar.

  1. Loop van de regendruppels, deze zijn van verschillende grootte. Besprenkel druppels hebben een grootte van ongeveer 0,05 mm tot 0,25 mm. In thundershower kan daalt tot 9 mm groot zijn. Normaal regendruppels een grootte van ongeveer 2-3 mm. Hieruit kan afleiden in een berekening, zoals het volume van de druppel.
  2. Hiervoor wordt de formule voor het volume van een bol nodig, omdat een daling gelijk aan een bol in vrije val. Pas als de onderstaande los van de grotere massa heeft de typische druppelvorm.
  3. Als u het volume van een druppel te berekenen, doe het met de volgende formule: .. V = een 4/3 pi r 3. V = het volume, P is de constante 3,14, r de straal van de waterdruppel. De berekening van het volume van het water druppel is als volgt: .. V = 3/4 3,14 1.25mm 3 = 4,6mm 3. Een liter water is 1.000.000 mm3.
  4. Verdeel dit getal nu het berekende volume van het water druppel. Dan is de hoeveelheid water druppels bepaalt u in één liter water: 1.000.000mm 3: 4,6 mm 3 = 217.400

In een liter water, zijn daarom 217.400 waterdruppels.

Tags: water, berekenen, Training, liters, hoeveelheid, waterdruppels

Gerelateerde Artikelen aan Waterdruppels: bedrag in één liter water - Analyse

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden