May 30

Wanneer u waterdicht laminaat kopen, moet u speciale aandacht besteden aan de kwaliteit en het materiaal, want vaak laminaat wordt aangeboden als waterdicht, maar wat is het dan niet. In deze gids leert u over wat te zoeken bij de aankoop van uw laminaat.


Waterbestendig laminaat kopen - wat te zoeken


Waterbestendig laminaat moet vochtbestendig zijn. © Rainer_Sturm / PixelioJe moet voorzichtig zijn wanneer "waterbestendig" laminaat

  • Laminaat is, ongeacht of u koopt waterdicht of normaal, zelden volledig waterbestendig. De meeste daarvan zijn in de "waterproof" laminaatvloer met een dunne monster op een houten ondergrond. En omdat hout is volledig waterdicht nooit, zal er altijd opzwellen in water. Waterbestendig laminaat is dus vaak alleen beschermd door een zegel. Je moet in gedachten te houden. Het ziet er beter uit in laminaat van plastic-gebaseerde voor u.
  • In principe moet u ervoor zorgen dat de Versieglung is onberispelijk en heeft geen diepe krassen, scheuren of gaten. Als ze gemakkelijk kunnen krassen, het zegel is niet lang wacht en het laminaat is niet waterbestendig.
  • Bijzondere aandacht besteden aan de randen, omdat veel laminaten randen verzegeld. Als deze niet worden afgesloten, kan er water binnendringen. Geloof de verkoper als hij zegt dat de grond zo wordt gelegd zo dicht dat in ieder geval geen water kan binnendringen. Een dergelijk laminaat is niet waterdicht.
  • Er zijn ook waterbestendig laminaat van kunststoffen zoals vinylhars. Dit laminaat is echt absoluut waterdicht. Plastics zwellen niet als ze in het water. Dergelijke laminaten kunnen worden gelegd in keukens, badkamers of douches.

Selecteer Echt waterdicht laminaat voor vochtige ruimten

Als u wilt echt waterdicht laminaat, dan betalen veel aandacht aan de naam:

  • Controleren om te zien welk materiaal het product dat wordt aangeboden als een waterdichte laminaat. Is er iets van hout, MDF of dergelijke, dan voor vochtige kamers is niet geschikt.
  • Zoek laminaat is gemaakt van 100% kunststof, kunstharsen zijn prima. Plastic op houten kern of iets dergelijks, moet je niet nemen voor deze kamers.
  • Als waterdicht laminaat alleen beschikbaar voor de woonkamer, het is geenszins zo bestand tegen water, als het zou kunnen in vochtige ruimten.
  • Waterbestendig laminaat moet altijd minimaal 10 jaar garantie te zijn voor vochtige locaties hebben. Dan kunt u er zeker van zijn om daadwerkelijk te kopen een waterdichte product.

Tags: Huishouden, huisvesting, DIY, laminaat, waterdicht, vochtbestendige, kunststof

Gerelateerde Artikelen aan Waterbestendig laminaat kopen - wat te zoeken

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden