May 30

Veel mensen op zoek naar een alternatief voor de koudschuim matras, uitzenden waterbedden en Tempur matrassen met traagschuim systeem. Beide alternatieven hebben hun eigen voor- en nadelen. Bij de keuze moet aandacht besteden aan zijn eigen slaapzak type.


Waterbed of Tempur - in vergelijking met de voor- en nadelen


Een bed moet altijd passen bij de individuele soort slaper.Voor wie een waterbed is de juiste keuze?

 • Te behoren tot de doelgroep van de waterbedden, moet u dus in staat zijn om vrienden te maken dat honderden liters water zijn in uw slaapkamer. Velen hebben hier een remmingen en angst lekken. De angst is ongegrond bij het kopen van een gerenommeerde leverancier en de juiste zorg.
 • Het waterbed doet geheel zonder matras, want je slaapt op een plastic tank. Dus mijt en andere pathogenen hebben geen kans om waterbedden voor mensen met een allergie de eerste keuze. Om redenen van hygiëne is nog een watje die met tussenpozen van enkele weken kunnen worden gewassen waard.
 • De pluspunt hygiënische echter ook gekoppeld met een nadeel: Een waterbed vergt een goed onderhoud. Voor dat, moet u minstens twee keer per jaar geven een conditioner in het water, zodat dit niet kantelen. De ondergrond moet meerdere malen gereinigd worden per jaar met een geschikt reinigingsmiddel spray. Dus naast de hoge kosten van een waterbed extra zorgkosten.
 • Daar de hardheid van het bed individueel kan worden geregeld door de hoeveelheid water waterbedden geschikt voor buik- en rug en zijkant dwarsliggers. Side dwarsliggers kan een soepeler oppervlak, zodat de schouders en heupen kan zinken en de wervelkolom is niet opgeladen. Contrast, rug dwarsliggers moet een stevigere weerstand, zodat de achterkant zakt niet, maar wordt aangenaam ondersteund. Voor maag dwarsliggers een gemiddelde hardheid wordt aanbevolen.
 • Premium-modellen zijn uitgerust met een systeem van thermoregulatie. Zodat het water in de winter kan warm zijn en slaap te vergemakkelijken. Voor mensen die zwaar zweten tijdens de slaap, wordt een regelbare waterbed ideaal voor een thermisch geïsoleerde slaap.

De Tempur-systeem voor gevoelige terug

 • Tempur matrassen zijn ontworpen om zeer gevoelige mensen zorgen voor een zachte slaapoppervlak. De matrassen zijn specifiek te helpen patiënten met pijn in de rug.
 • Tempur matras store je lichaamswarmte, resulterend in de nacht om een ​​goede bloedtoevoer naar het lichaam. Daarom is de koop waard bij vele ziekten. Wie bijvoorbeeld, problemen met de bloedsomloop, iets goeds gebeurt zo.
 • Bijgevolg heeft de acquisitie in gezonde mensen, maar is de moeite waard alleen als je een kant slaper een zachte matras nodig. Voor terug dwarsliggers Tempur is minder geschikt en kan zelfs leiden tot pijn in de rug.
 • Zelfs als je de neiging te zweten 's nachts, Tempur is niet een goede keuze. Het zweet productie verhogen en interfereren met de kwaliteit van de nachtelijke slaap.
 • Kantel verder om veel te bewegen tijdens de slaap, Tempur is ook minder goed. De matras past zich aan het lichaam en terug naar de lading slechts langzaam terug naar zijn oorspronkelijke positie. In veel beweging, de matras, zodat het past slecht op je lichaam.
 • Een ander nadeel van een Tempur matras is dat je nog steeds een lattenbodem nodig. Deze moeten van hoge kwaliteit zijn, zodat de voordelen van Tempur niet vernietigd op deze manier. Anderzijds, bespaart de kosten van het waterbed zorg.

Veel mensen vinden de overgang van koudschuim of innerspring op Tempur zo veel eenvoudiger dan het veranderen van een waterbed. Immers, er zijn nog steeds problemen met Tempur een matras, alleen dat dit is van memory foam. De verandering op een waterbed is echter drastisch.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Waterbed of Tempur - in vergelijking met de voor- en nadelen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden