May 30

Water Hemlock is een lid van de wortel familie. Ondanks de toxiciteit voor mensen en dieren, wordt het gebruikt als medicinale plant.


Water Hemlock - Feiten over de plant


Het water hemlock is even giftig voor mens en dier.Over uw Wasserschierling

Het water Hemlock heeft vele namen. B. Kuhtod, Giftwüterich, Poppen- of haren kruid Wüterich of giftige Water Watch. De botanische naam is WATERSCHEERLING. Deze fabriek is gevestigd in Azië en in Noord- en Centraal-Europa.

Het is mogelijk dat je zelfs komen in uw eigen tuin op het Hemlock omdat hij zaait zelf snel en voelt zich in weiden en vochtige omgeving zeer goed.

Deze plant is een gevaar voor verwarring met eetbare schermbloemigen als peterselie en selderij wortels, kervel of pastinaak. Alleen al om deze reden, moet u voorkomen dat het water hemlock in de tuin, zelfs als de plant er niet is verboden.

Wie wil hebben in zijn tuin, maar hij moet weten dat het een koud en licht om te ontkiemen. Dit betekent dat het zaad moet licht om te ontkiemen en moet al vorst hebben ervaren. De zaden worden dan ook niet bedekt met aarde en in het najaar.

Om het water hemlock detecteren

De plant bereikt gestalte hoogtes tussen de 30 en 150 cm. Ze verspreiden een onaangename, selderij-achtige geur. Binnen het Water Hemlock is een gele sap, dat relatief snel neemt de lucht een roodbruine kleur.

De witte bloemen van het water Hemlock zijn bloemscherm-vormig. De bloei seizoen duurt van juli tot augustus. Tussen augustus en september de ontwikkeling van de bloemen de vrucht. Deze zijn ongeveer 3 mm breed en 2 mm lang, geribbeld, ovaal tot rond en hebben een geelbruine kleur met donkere bruine strepen.

De bladeren van deze plant zijn 2-3 maal geveerd, met gekartelde randen en zijn vergelijkbaar met die van peterselie. De stengel is hol en extern fijne groeven. De onderstam is relatief dik met dwarse, fächerigen kamers binnen.

Toxiciteit en de therapeutische werking van deze plant

Het water hemlock is giftig in alle delen van de plant, maar vooral in stengels en wortelstok. In het voorjaar van het gif inhoud het hoogst is. Reeds 2-3 g wortel kan een mens doden. Bij de eerste tekenen van een dergelijke vergiftiging zijn misselijkheid, braken, een branderig gevoel in de mond en keel en buikpijn. Deze reeds optreden na 20 minuten. Dit gebeurt onder meer braken bloed te haasten gevoelens en voortdurende aanvallen.

The Poisoned heeft schuim op de mond, een ratelende ademhaling tijdens aanvallen en bewusteloos. Overlijden ten slotte door verlamming van de ademhalingsspieren. Het sterftecijfer van dergelijke vergiftiging is 50 procent. In het geval van vermoedelijke vergiftiging moet medische hulp te zoeken zodra een medische en kolen worden toegediend.

Maar niet alleen de mens, maar ook dieren water hemlock is giftig en dat voor koeien, schapen, runderen, geiten, paarden, varkens, honden, katten en knaagdieren. Een vergiftiging bij dieren manifesteert zich onder andere in kwijlen, opwinding, stijging van de temperatuur, verwijde pupillen en tandengeknars. Bovendien, de dieren lijden aan ernstige krampen, incoordination, versnelde ademhaling en verhoogde hartslag. Ze hebben ook een verhoogd fecal en urine-urgentie. De dood treedt ook hier door verlamming van de ademhalingsspieren.

Naast de toxiciteit, het water hemlock ook een sterke genezende effect, dat reeds in de oudheid bekend was. Voorheen werd de plant gebruikt om pijnstillende enveloppen en gebruikt tegen reuma en jicht. Vandaag vindt ze in de homeopathie als een tinctuur bij epilepsie, meningitis en spierkrampen toepassing.

De Hemlock van Socrates

In de oudheid, de gevlekte scheerling kwam nog een andere functie. Het sap van de plant is gebruikt voor executies.

Misschien wel de meest bekende toepassing is bekend uit de geschiedenis lessen. De veroordeelde Socrates werd overhandigd 399 v. Chr. De Hemlock.

De uitvoering en de verwijdering van onaangename staatslieden of vrijdenkers vaak gebeurd op deze manier. The Shawshank Redemption verstikt door het gif langzaam en volledig bij bewustzijn.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Water Hemlock - Feiten over de plant

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden