May 30

Ze worden gebruikt in alledaagse taal, maar het valt soms ook volwassenen moeilijk om hun eigen gesproken woorden correct te benoemen. Smeekt vaak gevraagd wat zijn zelfstandige naamwoorden, werkwoorden en bijvoeglijke naamwoorden in een zin op alle? Als men eenmaal het verschil heeft begrepen, dan kunt u niet vergeten zo snel. Of het nu een student of als een volwassene, wat zelfstandige naamwoorden, werkwoorden en bijvoeglijke naamwoorden zijn, klanten kunnen gemakkelijk vinden.


Wat zijn zelfstandige naamwoorden, werkwoorden, bijvoeglijke naamwoorden? - Om goed te onderscheiden


Wat zijn zelfstandige naamwoorden, werkwoorden en bijvoeglijke naamwoorden, toch?Zelfs als je niet weet wat is het verschil tussen de drie soorten woorden of wilt u misschien dit uit te leggen aan uw kinderen, al rijk van een paar eenvoudige oefeningen waarmee men herkent wat zijn zelfstandige naamwoorden, werkwoorden en bijvoeglijke naamwoorden. Een zin in het Duits is altijd een minimum van naamwoord en werkwoord. Het adjectief kan, maar hoeft niet te worden opgenomen in één zin.

Wat zijn bijvoeglijke naamwoorden en werkwoorden?

 • Bijvoeglijke naamwoorden zijn een deel van de toespraak die de kenmerken van de dingen, wezens en gebeurtenissen aangeeft. Voorbeelden hiervan zijn: warm, rustig, grappig. Dus we kunnen zeggen: "het warm eten", "de stille meisje", "The Merry Partij".
 • Een bijvoeglijk naamwoord kan worden ingesteld in de voorkant van het zelfstandig naamwoord / zelfstandig vragen, bijvoorbeeld, kunt u deze gebruiken, maar ook daarna, bijvoorbeeld "het eten is hot" of een zogenaamde Umstandswort "Het warme eten.": "Het eten is warm geserveerd."
 • Werkwoorden beurt zijn delen van de toespraak die acties, processen en toestanden uit te drukken. Voorbeelden zijn: het kweken, worden uitgevoerd. Zo kunt u zinnen als vormen: "het gras groeit", "de hond is groot", "lopen de kinderen". Werkwoorden kunnen worden geconjugeerd. Dat is, kunt u een werkwoord definiëren tot persoon en nummer (het getal), bijvoorbeeld: "Ik noem, '' roept hij," "Call", enz. Ook na de Tempus (de tijd), kunt u werkwoorden vervoegen, bijvoorbeeld: "riep ik", "Ik noem", "Ik bel" etc.
 • Werkwoorden worden geconjugeerd aan actieve en passieve activiteiten. Een voorbeeld hiervan zou zijn: 'I riep "dat is een actieve handeling, in tegenstelling tot" I werd "wat is een passieve vorm.

Herken goed zelfstandig naamwoord

 • Naamwoord vormen een bijzondere vorm van meningsuiting, omdat ze beschrijven zelfstandige naamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, artikelen en voornaamwoorden. Zij zijn echter meestal gelijkgesteld met naamwoorden.
 • Naamwoord of zelfstandige naamwoorden zijn woorden die dingen, wezens en abstracte (bijvoorbeeld gevoelens) een naam te geven. Voorbeelden hiervan zijn: vliegtuigen, vrijheid, inkt, appel.
 • U kunt naamwoorden dalen. Namelijk wordt de declinatie gedaan door nummer, geslacht en case. Een voorbeeld van het getal zou zijn "de boer" in het enkelvoud of meervoud "boeren".
 • Het geslacht noemde het zelfstandig naamwoord het geslacht. In het Duits, kunt u tussen mannelijk, vrouwelijk en neutrale hier onderscheiden. Een voorbeeld van een mannelijke zou zijn 'het Hof', een vrouwelijk woord zou "de douche", een voorbeeld van een neutrale woord zou "het huis" te zijn. Hoe ziet u het artikel voordat het woord een belangrijke rol speelt.
 • In het Engels zijn er ook vier gevallen (het geval is), waar u het zelfstandig naamwoord kan gebruiken. De nominatief, datief, genitief en accusatief. Door vraag woorden als: "Wie of wat ..." Voor de nominatief of "? Wiens .." Voor de genitief, kunt u zien in welk geval u het zelfstandig naamwoord correct te gebruiken.
 • Als u de volgende keer, 'Wat zijn zelfstandige naamwoorden, werkwoorden en bijvoeglijke naamwoorden, toch? "Wordt gevraagd, kunt u gebruik maken van een eenvoudige beschrijving verklaren de verschillen. De eenvoudigste manier voor u om de verschillen te onthouden, als je jezelf de vraag wat de functie van het woord in de zin.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Wat zijn zelfstandige naamwoorden, werkwoorden, bijvoeglijke naamwoorden? - Om goed te onderscheiden

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden