May 31

Een bedrijf actief in Duitsland medewerkers, moet het bepaalde belastingen te betalen aan de sociale zekerheid. Maar zelfs als een werknemer, u betrokken bent bij het. Wat zijn sociale? Ze moeten altijd worden toegepast?


Wat zijn sociale?


Sociale lasten moeten worden betaald, afhankelijk van het soort werk.Sociale zekerheid zorgt elk individu een stabiele levensstandaard. Dit vereist op zijn beurt dat de financiering van de wettelijke verzekering systeem is gegarandeerd.

Wat is sociaal?

In het algemeen kunnen drie betekenissen van het woord worden waargenomen.

  • Ten eerste worden de sociale bijdragen genoemd (ook de sociale bijdragen) als betalingen aan de sociale zekerheid. Bijdragen betaald ofwel de werknemer of de werkgever of beide proportioneel.
  • Ten tweede, definiëren we sociale premies (sociale premies) als de door werkgevers en werknemers de kosten voor de financiering van de verschillende takken van de sociale uitkeringen.
  • Tot slot worden de sociale bijdragen gedefinieerd als de som van de bijdragen voor de pensioenen, de gezondheidszorg en de werkloosheidsverzekering. Numbers moet wanneer u na te streven als een werknemer van een dienstverband dat wordt gedekt door de verplichte verzekering.
  • Hoeveel sociale premies die ten laste is afhankelijk van het brutoloon van de werknemer. Er is een maximum bedrag. Dit betekent niet elementen van de inkomsten die boven de inkomensgrens jaarlijks herzien bevatten.
  • Stijgende inkomens, verhogen in het algemeen de inkomensgrenzen. Sommige werknemers zal moeten betalen als gevolg hogere sociale lasten. Het bedrijf verwacht dan ook een stijging van de kosten, omdat ze de helft van de sociale bijdragen te betalen.

Welke belastingen worden betaald op Minijob?

  • In een mini-job en 450 euro job, moet de werkgever de sociale bijdragen te betalen. Hij betaalt bijdragen aan de wettelijke gezondheid en pensioenverzekering bijna helemaal alleen.
  • Zoals MiniJobber je inderdaad de verplichte pensioenverzekering, maar u kunt een versie krijgen. Omdat de werkgever betaalt een vast tarief 15 procent, komt tot een kleine co-betaling naar u op het meest. Indien bijvoorbeeld de bijdrage van 18,5 procent, dan 3,5 procent.
  • Onbeperkte geldigheid heeft de regeling in het geval van kortlopende verzekering de vrijheid van arbeid. Hier in principe zijn geen sociale zekerheid. Slechts enkele evaluaties moet door de werkgever worden betaald.
  • Natuurlijk moet de vergoeding worden belast. Een andere mogelijkheid is een deken toepassing of het betalen van belastingen na belastingen kaart. Belastingaftrek kan uiteraard worden gebruikt.

Werkgevers moeten hun werknemers te overwegen op het gebied van verplichte sociale verzekeringen. Want als er nog een dienstverband bij een andere werkgever in aanvulling op een mini-job, moet de volledige bijdragen worden betaald.

Tags: financiën, ziektekostenverzekering, sociale zekerheid, Beroep, pensioenverzekering, mini-banen, de sociale zekerheid

Gerelateerde Artikelen aan Wat zijn sociale?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden