May 31

"Ik heb net mijn principes!" Deze zin kan vaker te horen in het dagelijks leven. Maar wat zijn de principes en hoe ze werken?


Wat zijn principes?  - Een eenvoudige uitleg van de term


Om hun eigen principes, die moeilijk voor de meeste mensen negeren.Beginselen - herkomst en Term Betekenis

Het woord "principe" komt van het Latijnse, wat betekent dat er zoveel als "oorsprong". Het is zeer divers gebruik in de Duitse taal, onder andere in de wetenschappen, waar fundamentele thema's worden vaak aangeduid als een principe. Maar vaker hoort de uitdrukking in het dagelijks leven, is het zeer vaak een beroep op. Veel mensen zeggen dat het geschil, bijvoorbeeld "Dit is een kwestie van principe!", Maar bijna zeggen dat het gaat om de herkomst. Maar wat is de zin waarin het woord "principe" wordt gebruikt in het dagelijks leven? Hieronder vindt u de uitleg zal vinden.

In het dagelijks handelen van principes - Verklaring

  • Principes zijn iets dat ieder mens heeft in principe genomen. In het dagelijks gebruik, moet de term worden vertaald door het woord "principes".
  • Dus iedereen heeft principes volgens welke zij is gericht in ons dagelijks leven. De term is volledig vrij van enige morele evaluatie, zelfs een crimineel heeft zijn principes. "Ik neem me wat ik wil." is zo'n principe als "Ik leef strikt volgens de 10 Geboden.".
  • Dus als iemand in het geschil zegt, het is het principe, dan is hij eigenlijk over de principes volgens welke hij zijn leven leidt en dus denkt dat hij is goed en redelijk.
  • Als iemand zegt dat hij zijn principes, heeft hij zijn leven principes uit want misschien iemand probeert om hem over te halen om dit te doorbreken.
  • Je kunt zien dat de fundamentele betekenis van het woord "principe" hier weer in het spel komt: principes zijn, bij wijze van spreken van het begin, de oorsprong van de acties van elke persoon.

Principles derhalve een belangrijke rol in het dagelijks menselijke coëxistentie.

Tags: Leisure, ondubbelzinnig, geweten, principes

Gerelateerde Artikelen aan Wat zijn principes? - Een eenvoudige uitleg van de term

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden