May 31

Wat zijn minderwaardigheid complexen, kunt u precies uitleggen de getroffenen. Je voelt je niet perfect, niet geliefd, niet mooi genoeg? Je denkt dat je niet voldoet aan de eisen of er niet in slagen? Lees wat je kunt doen om je zelfvertrouwen terug op te bouwen.


Wat zijn minderwaardigheid complexen en wat kan je eraan doen?


Loop het pad van uw keuze.Wat zijn de gevoelens van minderwaardigheid?

  • Het gevoel van minderwaardigheid maakt je klein en onbeduidend lijken. In de psychologie wordt dit gevoel toegeschreven aan de ervaringen in de kindertijd. Het kan leiden tot een neurotische houding of een overdreven vergoeding in de loop van het opgroeien. U kunt depressief zijn, en het kan ertoe leiden dat u zelfmoordgedachten ontwikkelen.
  • Zelfs tieners compenseren voor de minderwaardigheid complex met agressie of later met overmatig alcoholgebruik. Zodat niemand ziet hoe pijn en je kleine voelen. Je moet een sterke angst iets fout te maken. Ook gerelateerd handicap kunnen voortvloeien uit minderwaardigheidscomplex complexen.
  • Blijf alert! Kun je denken aan een dergelijk gedrag, u technische ondersteuning te geven.

Hulp met minderwaardigheid complexen

Wat minderwaardigheidscomplex complexen hebben al gelezen. Maar wat en hoe om het te veranderen?

  • Om de oorzaak van dit gevoel van minderwaardigheid, de hulp van een specialist dergelijke te vinden. Zoals psychologen nodig is. Dit zal gaan met u voor. Voorbeeld, in de diepte en de oorzaak te verduidelijken. Pas wanneer dit is opgehelderd en opgelost, kan een meer geavanceerde oplossingsgerichte counseling en therapie succesvol zijn. Echter, moet u zich ervan bewust dat zelfs pijnlijke herinneringen aan het licht worden gebracht.
  • Parallel met de behandeling, moet u elke situatie waarin je klein en onbeduidend, bewust voelen te maken. Denk verduidelijking van de juiste situatie en dit voor zichzelf. Wat zou je de volgende keer beter doen? Hoe zou u reageren in deze situatie? Hoe wilt u worden bekeken? Wat wil je nog wilt professioneel en persoonlijk te bereiken?
  • Werk aan het en je oefenen met de gedachte en je houding. Ook het opzetten van een spiegel en oefen je houding, je lichaam bewegen en uw retoriek. Om z. B. Rechtop staan, jezelf niet een optisch klein te maken. Onderstreep je gesprek met de houding en spreken luid en duidelijk. Zoek jezelf een goede vriend / in en proberen om het opzij te schuiven. Geef me je kracht. Elke keer dat je sterker, waardoor het verhogen van uw bewustzijn.
  • Laat het verleden achter hen, schud het dagelijks symbolisch van en beginnen om je eigen leven te leven!

Ze zijn sterk en uniek en schattig! U kunt het zeker doen! Je leven is de moeite waard! U kunt bereiken wat je wilt bereiken!

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Wat zijn minderwaardigheid complexen en wat kan je eraan doen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden