May 31

In de hectiek van het dagelijks leven, kan het snel eens gebeuren dat je gewoon vergeten een wetsvoorstel in behandeling. Maar maak je geen zorgen: Zulke toezicht aanvankelijk niet zo tragisch, omdat je herinnerd met een herinnering van de betaling. Het kan gebeuren dat u daar te zetten herinnering vergoedingen in aanvulling op het factuurbedrag gefactureerd. Maar wat zijn eigenlijk herinnering kosten?


Wat zijn herinnering kosten?


Herinnering vergoedingen verschuldigd zijn bij het falen van de factuur betalingen.Herinnering vergoedingen, bepaalde toelagen

Dunning vallen - zoals de term suggereert - met een herinnering aan. Vaak zo zijn herinneringen over niet bedoeld betaalde facturen, dus voor bijvoorbeeld uw laatste online aankoop.

  • Om het woord "Mahnpesen" begrijpen, is het het makkelijkst om het af te breken in zijn verbale elementen. Als een "herinnering" een prompt of herinnering wordt genoemd in de volksmond. Dus u herinnert u met een schriftelijke waarschuwing omdat een factuur is nog niet betaald door u, en u vraagt, zo snel mogelijk te maken deze mislukking. Doe dit niet, zal een tweede herinnering meestal volgen voordat eventueel diverse juridische stappen.
  • Het woord "kosten" gaat terug naar het Italiaanse woord "spesa". Dit betekent vertaald zoveel als "kosten". Ten aanzien van Dunning is bedoeld degene die nodig zijn voor het bieden om bieden u de waarschuwing en zuzuschicken per post.
  • Dus een medewerker investeren tijd in de productie van de waarschuwingsbrief. De printer papier kosten, alsmede de envelop en de verzendkosten geld.

Kosten alleen wanneer herinneringen

  • In een normale factuur, het bedrijf van wie u hebt gekocht neemt alle kosten voor de lonen van werknemers, port en papier. Als klant, hebben niets te maken.
  • Anders ziet dit als u niet betalen uit hun eigen schuld of fout uw factuur op tijd. Voor u om het geld ontvanger extra werk en kosten door het creëren van een herinnering te creëren. Daarom heeft deze het recht om u in rekening voor deze kosten als kosten herinnering - ze zijn dus als financiële vergoedingen voor de herinnering moet worden beschouwd.
  • Misschien heb je ontmoet in een herinnering het woord "te late betaling". Het is slechts een synoniem voor "Dunning" en betekent hetzelfde - namelijk een toeslag op de factuur van uw falen van tijdige betaling.
  • Het niveau van de herinnering kosten zijn niet gestandaardiseerd. Meestal is het slechts een paar euro te compenseren voor de werkelijke financiële kosten.

Tags: financiën, Onderwijs, accounting, herinnering

Gerelateerde Artikelen aan Wat zijn herinnering kosten?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden