June 1

Fagocyten verantwoordelijk voor het lichaam om bacteriën en virussen te bestrijden. Ze werken bijna dag en nacht om het lichaam tegen infecties te beschermen en zijn een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem.


Wat zijn fagocyten?


Leukocyten zijn fagocyten in het lichaam.Heb je je ooit afgevraagd hoe het lichaam vecht een verkoudheid of mogen genezen als een etterende wond? Hiervoor moet je de fagocyten in je lichaam. Iedereen heeft ze, maar soms is het aantal te laag is, dan bent u ook vaak ziek.

Dit zijn fagocyten

  • Fagocyten leukocyten, zodat de witte bloedcellen. Ze behoren tot de cellen van het immuunsysteem en werken elke minuut bij volle snelheid.
  • Het bloed bestaat uit vele componenten en elk heeft zijn functie. Dus witte bloedcellen worden gevormd, bijvoorbeeld als een infectie toeneemt. Alleen met deze fagocyten is het mogelijk om te gaan met een infectie snel.
  • Wanneer u gedaan te krijgen tijdens een infectie, een bloedbeeld, zal het aantal leukocyten worden verhoogd, wat kan gebeuren in het geval van leukemie, maar is meestal een teken dat je gewoon ziek en uw immuunsysteem is op vechten.
  • De fagocyten zijn op zoek naar de 'vijand' in het lichaam en eet ze. Bad is slechts een stofwisselingsziekte waarbij het lichaam beschouwt haar eigen onderdelen als een tegenstander, die kunnen gebeuren in een Hashimoto thyroiditis. In dit geval is het lichaam vernietigt de schildklier zelf, ze ziet hij als vreemd en antistoffen te bestrijden.

Als er te weinig phagocytes

  • Wordt iemand chemotherapie krijgt, gewoonlijk het aantal leukocyten daalt snel, zelfs met AIDS dat het geval. Het probleem is dat een lichaam niet kan leven zonder leukocyten, zou hij heel snel een infectie en sterven uit.
  • Artsen hebben de mogelijkheid om leukocyten met medicatie te herbouwen. Dus het immuunsysteem kan weer enigszins worden versterkt.

Fagocyten belangrijk voor het lichaam, zonder hen zouden we snel sterven aan een verkoudheid.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Wat zijn fagocyten?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden