May 30

Add-ons een rol spelen, met name in de software en game-area. Welke add-ons zijn precies en in welke toepassingen hun waarde te installeren, maar is niet voor alle gebruikers bekend. Er zijn zowel handige add-ons voor dagelijks gebruik, evenals eerder onbelangrijk extensies die echt hoeft alleen maar een paar te noemen.


Wat zijn add-ons?


Wat zijn add-ons? Uitleg en voorbeelden.Optionele uitbreidingen van de bestaande programma's

  • Met add-ons is extra functionaliteit of content voor software, games en andere producten. De Duitse naam voor de add-on is "extensies".
  • Voor het gebruik van add-ons, moet u meestal een basisprogramma of game. Add-ons breiden de functionaliteit, maar meestal niet interfereren met zijn basisfuncties.

Add-on voorbeelden in software en games

  • Een van de meest populaire vormen van add-ons zijn uitbreidingen voor browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox of Internet Explorer. Ook voor e-mail programma's zoals Thunderbird of Outlook, zijn er extensies. Deze worden genoemd vanwege hun technische integratie van andere plug-ins.
  • Laat Per add-on, bijvoorbeeld ad blockers, installeert automatische vertaler, werkbalken of download manager. Er zijn zowel gratis als tegen betaling verbeteringen.
  • Veel add-ons zorgen voor meer werkcomfort. Er zijn echter ook ongewenste extensies. Dit per ongeluk geplaatst, bijvoorbeeld bij het downloaden van een programma. Dit resulteert in een ongewenste werkbalken en Commercial browser. Dergelijke add-ons kan lastig om weer uit te schakelen zijn.
  • Download add-ons alleen gedownload van betrouwbare bronnen.
  • In gaming add-ons bieden extra content en features voor games. Dus is er alleen voor de EA-game "The Sims 3" meer dan tien verschillende pakketten expansie.
  • Veel add-ons zijn ten laste. Gebruikers betalen in aanvulling op de prijs voor het basisspel gedeeltelijk hoge extra kosten voor uitbreidingen. Controleer altijd of de desbetreffende add-on biedt een voldoende grote waarde dat de aankoopprijs rechtvaardigt.
  • Verkrijgen van gratis add-ons voor games alleen uit officiële bronnen. Anders bestaat het risico dat u per ongeluk schadelijke software of ongewenste bestanden te installeren.

De toegevoegde waarde door het installeren van de juiste add-ons

Add-ons brengen veel toegevoegde waarde, die wordt weerspiegeld in het bijzonder in webbrowsers. Wees voorzichtig en lees de bijbehorende gereedschappen voordat u deze installeert. Anders bestaat het risico te worden bespioneerd door schurkenstaten uitbreidingen of gehinderd door reclame. In speelzone, is het raadzaam om de inhoud van het onderzoek voordat je koopt een add-on. De aankoop van dure add-ons is vervelend en kan niet meer ongedaan gemaakt worden in sommige gevallen.

Tags: software, Games, uitbreiding, browser add-on

Gerelateerde Artikelen aan Wat zijn add-ons?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden