May 31

Kies een scooter rijdt u met de auto licentie, altijd leidt tot verwarring, omdat de juridische situatie weer is veranderd. De belangrijkste feiten zal u het volgende overzicht te geven.


Wat te zoeken - Roller rijden met auto-licentie


Roller rijden met auto rijbewijs?Selecteer scooter mag rijden met auto rijbewijs?

Roller aandrijving wordt steeds populairder. Geen wonder, golvend haar, de neus in de wind, een gevoel van vrijheid. Voor zover uitvoerbaar in de 50cc scooter een beginner. Kun je rijbewijs een auto bestuurder rijden naar de eerste plaats? Velen vragen zich af welk model kan worden aangedreven door de licentie die de bestuurder, als de juridische situatie enigszins ondoorzichtig is geworden als gevolg van een aantal verschillende regelingen. Het is eigenlijk heel simpel, maar die een auto, scooter ook toegestaan ​​om te rijden tot 50 cc kan rijden. Specifiek kan men de regeling als volgt samenvatten:

  • Rijden met de oude klasse 3, afgegeven vóór 1980/01/01. Dit gaat over de leeftijd van het rijbewijs, en niet over de persoon. Wie heeft zijn rijbewijs in de jaren '70 of eerder, kan zelfs motorfietsen en scooters rijden naar een cilinderinhoud van 125 cc. Het motorvermogen mag niet meer dan 11kW / 15pk.
  • Leeftijd licentie tot 31.12.1998, klasse 3. Dit is waar het grootste potentieel voor verwarring, omdat er niet langer deze klasse. Het verlaten van zijn oude klasse 3 rijbewijs te herschrijven, dan verkrijgt men het besturen van de EU-rijbewijs met klassen B, BE, C1, C1E, M, L en S. Dus zelfs scooters tot 50 cc.
  • Nieuwe EU-rijbewijs, vanaf 1.1.1999, klasse B. Klasse B omvat niet alleen auto rijden rijbewijscategorieën M, S en L. ook scooters en andere lichte motorfietsen, zodat kan worden gereden, maar slechts tot een maximum snelheid van 45 km / h en 50 cc. Wie wil sneller of grotere machines gaan, moet de licentie categorie A. maken

Tags: auto, motor, scooters, lichte motorfietsen, rijden, bromfietsen

Gerelateerde Artikelen aan Wat te zoeken - Roller rijden met auto-licentie

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden