May 30

Australië is een van de meest fascinerende continenten van de planeet. Een vakantie is pure afwisseling. Maar een oude wijsheid van reizigers geldt: Je kunt niet alles zien. Op Downunder Dit geldt in het bijzonder. Maar als u een reis naar het land van de Wombats, zijn er bezienswaardigheden die een must-see.


Wat te se zien in Australië?  - Reistips


Australië naast kangoeroes om nog veel meer te bieden heeft.Australië - het continent vol verrassingen

  • Met een totale oppervlakte van meer dan 7,6 miljoen vierkante kilometer, Australië biedt alles wat het hart van een vakantieganger begeert. Down Under wordt vooral gekenmerkt door een veelzijdige woestijnlandschap, waarin de "Ayers Rock" is de meest beroemde attractie. Dit contrasteert met de regenwouden, mooie zandstranden en mangrove bossen. Daarnaast is de rode continent is de thuisbasis van de rijkste fauna en flora die kunnen voorstellen.
  • Echter, zijn veel reizigers op zoek naar onbekende bezienswaardigheden die buiten de toeristische stromen. Een strand die plotseling verschijnen op de kangoeroes, of de kust waar dolfijnen zwemmen met de boten in de concurrentie. Australië is een land vol magische plekken die je absoluut om zijn unieke karakter te begrijpen moet zien. Maar deze geheimen zul je niet vinden in de gidsen, maar vaak ontdekt bij toeval.

Deze plaatsen moeten worden gezien in Down Under noodzakelijkerwijs

  • De Kakadu National Park is bijna 20.000 vierkante kilometer van aanzienlijke omvang. Een echt hoogtepunt van het Northern Territory is de reusachtige rotsformatie. Overal op het plateau vindt u mysterieuze rotsschilderingen die de inheemse heilig vinden. Maar naast deze ontdekt u een kleurrijke flora, brede moerassen schapen en watervallen.
  • In de buurt van het stadje Hyden is de verbazingwekkende Wave Rock. Stel je een enorme golf van 110 meter lengte en een hoogte van 15 meter aan de voorkant, die plotseling wordt versteend. Niet ver weg is de grot Hippo's Yawn. Aan bezoekers van de 700 miljoen oude formatie graniet ziet eruit als een grote gapende nijlpaard.
  • Een even belangrijke plaats is de grot systeem Mulka Cave, over een mysterieuze legende wordt verteld. Een onwettige zoon van blinden en slechtzienden (Mulka) werd verbannen naar de grot en gedood uit haat talloze kinderen. Toen hij werd gevonden na een lange zoektocht in de grot systeem, werd hij geëxecuteerd. Zelfs vandaag de dag, de Aboriginals van de grotten erg bang en sturen duidelijk van de plaats.
  • In Zuid-Australië ontmoet je het charmante stadje Coober Pedy. Hier is het van essentieel belang om te kijken naar de 's werelds belangrijkste Opalfundstätte. Maar de echte attractie is de huisvesting van de lokale bevolking. Omdat ze leven onder de grond in holen. De meeste ingangen van de zogenaamde Dugouts is naast een weg. Zelfs de hotels, een kerk en een bibliotheek zijn onder de grond.

Kangaroo IJsland is een echte vondst

  • Voor de kust van Zuid-Australië Kangaroo IJsland wordt beschouwd als de "Galapagos van Australië". Als je verlangen naar een veel natuur, verlaten droomstranden en willen bijna uitgestorven zeehonden, koala's en kangoeroes kijken in het wild - dit is uw plaats. Voor afgelegen strand op het eiland brengt u een mooie wandeling door dichte eucalyptusbossen waar ravotten kleurrijke papegaaien. Om de druipsteengrotten nabij het strand te zien, maar het is essentieel om een ​​fakkel.
  • Op Cape Du Couedic kunt u een kamer in een gezellige originele vuurtorenwachter huisjes huren. In het huis woont ze in een sfeer dat je in een verleden, toen er nog vuurtoren keepers. Vergeet niet om een ​​kolonie van Nieuw-Zeeland zeehonden, die op loopafstand te bezoeken. Als u rijden van Ashley Newman met de boot naar het vasteland, om afscheid te nemen, zullen ze een kudde van de dolfijnen te begeleiden.
  • Vergeet niet een fles van Kangaroo IJsland tot eucalyptus olie te kopen als souvenir. Je vrienden zullen weer thuis verrast zijn hoe lang de lijst met toepassingen. Australische kan een geschenk zijn.

Tags: Travel, Australië, het reizen, continent, insider tips

Gerelateerde Artikelen aan Wat te se zien in Australië? - Reistips

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden