May 30

Maden. Witte kleine wormen die vrolijk rondspringen in levensmiddelen en diervoeders van deze. Waarschijnlijk uw nachtmerrie, een dag is om de deur naar de bijkeuken te openen, en genieten van hun beruchte bewoners. Als het eenmaal is gebeurd en u hebt hersteld van de eerste schok, de vraag wat te doen over maden beantwoorden geldt. Op dit punt kun je weer eens diep adem en met de kennis van de mogelijkheid om de beesten te maken aan afwerking, gerust te stellen.


Wat te doen over maden in de voorraadkast?


Liefde van de dieren gevonden in de bijkeuken grenzen.Wat je nodig hebt:

 • Azijn
 • Water
 • Feromoonvallen
 • Muggenspray
 • Vuilniszakken
 • Stofzuiger
 • Haardroger

Maden zijn larven - de fout

 • Je hebt een kat? In het beste geval heb je de boosdoener voor maggot besmetting gevonden. Vrijlating gevangenen brengen hun mensen herhaaldelijk geschenken met die graag onopgemerkt onder een plank vegeteren voor hem.
 • Een vergelijkbare situatie wordt beoordeeld, als u uw vuilnis te houden in de bijkeuken. Zelfs vleesafval dat bovendien zijn verpakt in plastic bijenkorven zijn besmet met maden. Zodra geen vlees meer beschikbaar is, voert u de maden op hun migratie door uw pantry. Deze zaak is als een door uw kat muis maar met grote stank en vliegen bijbehorende training, zodat u kunt maken het vinden snel te identificeren naar huis gebracht.
 • Als je niet een kat of je eigen afval in de bijkeuken, op te lossen het probleem Made is niet zo eenvoudig. In dit geval, zal het in het witte wormen larven van de mot eten.
 • Kijk naar de muren van uw pantry en zorg ervoor dat als je motten kan zien. De motten zijn langwerpig en hebben een grijs-bruine kleur.

Wat u kunt doen tegen wormen

Voorlopige had verteld dat de maden komen niet in normale huishoudens gebrek aan netheid. Eten motten leggen hun eieren in granen en graanproducten voedingsmiddelen. Zelfs voordat chocolade, rijst of gedroogde soepen maken de motten niet stoppen. Het is heel goed mogelijk dat u de laatste aankoop in de supermarkt een verzonnen bezette voederplaats met het huis hebben gemaakt. Om iets over de maden actief te doen, moet u zich te wapenen met azijn schoner, vuilniszakken, een stofzuiger en insectenspray.

 1. Eerste lossen uw voorraadkast leeg. Een belangrijk nadeel van de maden van voedsel motten is dat ze bijna overal in. Zelfs nog steeds verzegeld producten zoals instant soepen of noodle packs kan worden beïnvloed.
 2. Gooi de producten waarin u de besmetting met het blote oog kan bewijzen. De maden verpoppen voordat ze uitkomen. In de meeste gevallen, handelen besmet voedsel alsof ze waren bedekt met dunne spinnenwebben.
 3. De volgende stap is om de motten doden. Gebruik dit het insectenspray, zoals aangegeven op de spuitbus.
 4. Zuig de volledige pantry van zeer grondig. Bijzondere aandacht besteden aan verschillen tussen controle boards, kastdeuren en borden. Eten motten zijn bijzonder fantasierijk in hun broedplaatsen, dus het is aan te bevelen als je kijkt achter de kasten en planken.
 5. Was nu de bijkeuken grondig met warm water azijn. Nogmaals, moet u bijzondere aandacht besteden aan scheuren en spleten weer.
 6. De maden van het voedsel mot als geen essentiële oliën. Het helpt als je kleine zakjes met lavendelolie in kasten.
 7. Zolang levende exemplaren van de mot eten in uw appartement of huis zijn, kan uw voorraadkast weer worden ingenomen door maden. Het wordt aanbevolen dat u een feromoonval vestigen in de pantry en in aangrenzende kamers. De zaak geeft ze een feromoon dat de vrouwelijke motten aantrekt. Door middel van een kleefstof de motten blijven op het evenement zijn aansprakelijk en kan geen eieren leggen.

Voorkomen dat de besmetting van maden

U hebt nu met succes verwijderd van de nesten en vliezen van maden. Begrijpelijk, wil je niet om deze ervaring zo snel weer te zien. Neem de mogelijke aantal punten, dan heb je niet snel iets tegen maden doen:

 • Bij het kopen van producten die niet alleen op de vervaldatum, maar ook de toestand van de verpakking. Noodle dozen of dozen cornflakes of muesli in geval van besmetting kunnen hebben op kleine spinnenwebben op het lassen.
 • Kopen als het mogelijk is producten in transparante verpakking. Hier kunt u de besmetting makkelijkst te herkennen.
 • Laat deegwaren niet achter in het papier of karton. Vul de producten in potten of blikken goed gesloten. Packet soepen kunnen veilig worden opgeslagen als u het pakket plaatsen in plastic potjes. Zijn de voedsel besmet met maden, de infectie verspreidt deze wijze geen andere voedingsmiddelen, maar in het blik vrij blijven.
 • Veeg tussen sommige van uw kasten met azijn water. U kunt afzonderlijke kolommen met een föhn bewerken bij het schoonmaken van de bijkeuken. De maden niet graag warmte, zodat ze door Föhntemperaturen worden ontvangen.
 • Stel tussen sommige feromoonvallen op. Hoewel deze kosten een paar euro, maar zijn veel goedkoper dan de verwijdering van besmet voedsel.
 • Als een natuurlijke remedie voor voedsel motten sluipwespen kunnen worden gebruikt. Deze eten de maden, zodat de aanval wordt gestopt door maden. De sluipwespen zelfs sterven, zodra er geen larven meer aanwezig zijn.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Wat te doen over maden in de voorraadkast?

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden